HACI BOYDAK HAYATİ TEHLİKEM YOK

Gündem 03.01.2020 - 23:06, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2962+ kez okundu.
 

HACI BOYDAK HAYATİ TEHLİKEM YOK

Hacı Boydak’ı ziyaret eden oğlu Mehmet
HACI BOYDAK HAYATİ TEHLİKEM YOK Fetö Davasından Sincan cezaevinde yatmakta olan ve son günlerde sağlık durumunu kötü olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu haberleri üzerine. Sincan cezaevinde Hacı Boydak’ı ziyaret eden oğlu Mehmet Boydak sosyal medya üzerinden sağlık durumu ile ilgili babasının sözlerini paylaştı. Mehmet Boydak   @boydak120   1. Bugün Sincan Cezaevinde Babam Hacı Boydak’ı ziyaret ettim. Sağlık durumuyla ilgili paylaşımlarımdan bahsedince bana şunları söyledi; “Hastalığım doğrudur. Metastaz riski de doğrudur. Ancak şunu herkes bilsin ki HAYATİ BİR TEHLİKEM YOK.”           Mehmet Boydak   @boydak120 · 6s   3. “BURADA HAYATIM SON BULACAK OLSA DAHİ, BEN HİÇBİR ZAMAN HASTALIK BAHANESİYLE BİR TAHLİYENİN ARKASINA SIĞINACAK BİRİ DEĞİLİM. Kaldı ki, bunu yargılama sürecinde defalarca ifade ettim.”             Mehmet Boydak   @boydak120 · 6s   4. “Burada kardeşim Memduh Boydak ile beraber üçüncü üniversitemizi okuyoruz. Bunlardan birisi de HUKUK. Okuduğumuz dersleri birlikte müzakere ediyoruz.”          
Hacı Boydak’ı ziyaret eden oğlu Mehmet

HACI BOYDAK HAYATİ TEHLİKEM YOK

Fetö Davasından Sincan cezaevinde yatmakta olan ve son günlerde sağlık durumunu kötü olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu haberleri üzerine. Sincan cezaevinde Hacı Boydak’ı ziyaret eden oğlu Mehmet Boydak sosyal medya üzerinden sağlık durumu ile ilgili babasının sözlerini paylaştı.

Mehmet Boydak
 
1. Bugün Sincan Cezaevinde Babam Hacı Boydak’ı ziyaret ettim. Sağlık durumuyla ilgili paylaşımlarımdan bahsedince bana şunları söyledi; “Hastalığım doğrudur. Metastaz riski de doğrudur. Ancak şunu herkes bilsin ki HAYATİ BİR TEHLİKEM YOK.”

 

 
 
 
 
3. “BURADA HAYATIM SON BULACAK OLSA DAHİ, BEN HİÇBİR ZAMAN HASTALIK BAHANESİYLE BİR TAHLİYENİN ARKASINA SIĞINACAK BİRİ DEĞİLİM. Kaldı ki, bunu yargılama sürecinde defalarca ifade ettim.”
 
 
 
 
 
 
4. “Burada kardeşim Memduh Boydak ile beraber üçüncü üniversitemizi okuyoruz. Bunlardan birisi de HUKUK. Okuduğumuz dersleri birlikte müzakere ediyoruz.”
 
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.