GÜVENLİ SÜRÜŞ EĞİTİMİ

Yaşam 26.08.2019 - 22:11, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1903+ kez okundu.
 

GÜVENLİ SÜRÜŞ EĞİTİMİ

simülatör aracına binen vatandaşlar yaşayarak anlamış oldu.
  Hacılar Belediyesi ve İl Emniyet Müdürlüğü iş birliği ile belediye personeline yönelik güvenli trafik ve sürüş eğitimi verildi. Hacılar Şehit Polis Ahmet Cihan Kilci Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve İl Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Teyfik Çakas tarafından verilen eğitimde, trafikte yapılan yanlışlar ve dikkat çeken istatistiki bilgiler anlatıldı. Eğitimde ayrıca trafik kurallarına uyma bilinci, trafikte insanların oynadığı roller, trafik güvenliğinin önemi, hız ve hıza bağlı riskler, güvenli sürüş öncesi yapılması gerekenler, güvenli sürüş sırasında dikkat edilmesi gereken hususlar, yaya öncelikli trafik bilinci ve trafikte saygı konularında bilgiler de aktarıldı. Eğitimin sonunda katılımcılar, emniyet kemerinin önemini anlamaları adına ilçe meydanında kurulan simülatör aracı ile emniyet kemeri takmanın ne derece önemli olduğunu, simülatör aracına binen vatandaşlar yaşayarak anlamış oldu.  
simülatör aracına binen vatandaşlar yaşayarak anlamış oldu.

 

Hacılar Belediyesi ve İl Emniyet Müdürlüğü iş birliği ile belediye personeline yönelik güvenli trafik ve sürüş eğitimi verildi.

Hacılar Şehit Polis Ahmet Cihan Kilci Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve İl Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Teyfik Çakas tarafından verilen eğitimde, trafikte yapılan yanlışlar ve dikkat çeken istatistiki bilgiler anlatıldı.

Eğitimde ayrıca trafik kurallarına uyma bilinci, trafikte insanların oynadığı roller, trafik güvenliğinin önemi, hız ve hıza bağlı riskler, güvenli sürüş öncesi yapılması gerekenler, güvenli sürüş sırasında dikkat edilmesi gereken hususlar, yaya öncelikli trafik bilinci ve trafikte saygı konularında bilgiler de aktarıldı.

Eğitimin sonunda katılımcılar, emniyet kemerinin önemini anlamaları adına ilçe meydanında kurulan simülatör aracı ile emniyet kemeri takmanın ne derece önemli olduğunu, simülatör aracına binen vatandaşlar yaşayarak anlamış oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.