ERCİYES ZİRVESİ İÇİN HACILAR'DA BULUŞTULAR

Spor 09.07.2017 - 12:13, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2182+ kez okundu.
 

ERCİYES ZİRVESİ İÇİN HACILAR'DA BULUŞTULAR

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, OSB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şeref Özdemir
ERCİYES ZİRVESİ İÇİN  HACILARDA BULUŞTULAR HADAK tarafından düzenlenen 23. Geleneksel sütdonduran kampı ve zirve tırmanışı kampı gerçekleşti. Cuma günü başlayan hazırlıklarda kamp yerleri hazırlanarak tırmanışa gelen dağcılar ve misafirlerin ağırlanmaları için gerekli çalışmalar yapıldı. Resmi açılış töreni Cumartesi akşam saatlerinde  Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, OSB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şeref Özdemir, Kayseri Esnaf Kefaler kooparatifi başkanı Mustafa Alan, AK parti Hacılar ilçe başkanı Hüdai Barut, ilçe jandarma komutanı jandarma Kıdemli Başçavuş Muhittin Doğan, OSB bölge müdürü Ali Yaprak, Hacılar belediye meclis üyeleri iş adamları, dağcılar ve vatandaşların katılımı ile gerçekleştirildi. Açılış konuşmasını yapan Hacılar belediye başkanı Doğan Ekici “HADAK olarak Kayseri’de devam eden en eski spor faaliyetlerinden biri olan geleneksel sütdonduran kampının 23.sünü gerçekleştirmekteyiz. Faaliyetimize katılım her yıl artarak devam etmekte. HADAK kulüp olarak dağcılıkta ve kayakta oldukça büyük başarıya imza atmış bir spor kulübümüz. Bundan sonrada bu başarılarının artarak devam edeceğine olan inancımız tam ”dedi. Doğan Ekici sütdonduran kampına destek veren sanayicilerimiz isimlerini de tek tek sayarak kendilerine teşekkür etti. Daha sonra toplu halde yenilen akşam yemeğinden  sonra, Hacılar belediye başkanı ve protokol kampa katılan çadırları tek tek ziyaret ederek hoş geldiniz dedi. Havanın kararmasıyla birlikte Hacılar belediye başkanı Doğan Ekici tarafından kamp ateşi yakıldı. Erciyes zirve tırmanışına katılacak olan sporcularla yapılan teknik toplantının ardından çalan müzikler eşliğimde kamp ateşinin başında toplanan insanlar soğuğa aldırış etmeden eğlendiler. Sabah saatlerinde Erciyes’e tırmanacak olan dağcılar belediye başkanı ekici ve protokol tarafından törenle Erciyes zirvesine uğurlandılar.  
Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, OSB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şeref Özdemir

ERCİYES ZİRVESİ İÇİN  HACILARDA BULUŞTULAR

HADAK tarafından düzenlenen 23. Geleneksel sütdonduran kampı ve zirve tırmanışı kampı gerçekleşti. Cuma günü başlayan hazırlıklarda kamp yerleri hazırlanarak tırmanışa gelen dağcılar ve misafirlerin ağırlanmaları için gerekli çalışmalar yapıldı. Resmi açılış töreni Cumartesi akşam saatlerinde  Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, OSB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şeref Özdemir, Kayseri Esnaf Kefaler kooparatifi başkanı Mustafa Alan, AK parti Hacılar ilçe başkanı Hüdai Barut, ilçe jandarma komutanı jandarma Kıdemli Başçavuş Muhittin Doğan, OSB bölge müdürü Ali Yaprak, Hacılar belediye meclis üyeleri iş adamları, dağcılar ve vatandaşların katılımı ile gerçekleştirildi. Açılış konuşmasını yapan Hacılar belediye başkanı Doğan Ekici “HADAK olarak Kayseri’de devam eden en eski spor faaliyetlerinden biri olan geleneksel sütdonduran kampının 23.sünü gerçekleştirmekteyiz. Faaliyetimize katılım her yıl artarak devam etmekte. HADAK kulüp olarak dağcılıkta ve kayakta oldukça büyük başarıya imza atmış bir spor kulübümüz. Bundan sonrada bu başarılarının artarak devam edeceğine olan inancımız tam ”dedi. Doğan Ekici sütdonduran kampına destek veren sanayicilerimiz isimlerini de tek tek sayarak kendilerine teşekkür etti. Daha sonra toplu halde yenilen akşam yemeğinden  sonra, Hacılar belediye başkanı ve protokol kampa katılan çadırları tek tek ziyaret ederek hoş geldiniz dedi. Havanın kararmasıyla birlikte Hacılar belediye başkanı Doğan Ekici tarafından kamp ateşi yakıldı. Erciyes zirve tırmanışına katılacak olan sporcularla yapılan teknik toplantının ardından çalan müzikler eşliğimde kamp ateşinin başında toplanan insanlar soğuğa aldırış etmeden eğlendiler. Sabah saatlerinde Erciyes’e tırmanacak olan dağcılar belediye başkanı ekici ve protokol tarafından törenle Erciyes zirvesine uğurlandılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.