ERCİYES HACILAR KAPI'DA KAR FESTİVALİ HAZIRLIĞI

Turizm (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.02.2015 - 19:34, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2043+ kez okundu.
 

ERCİYES HACILAR KAPI'DA KAR FESTİVALİ HAZIRLIĞI

Kayseri Valiliği, Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Hacılar Belediyesi, İl Kültür Turizm Müdürlüğü ve işletmeciler tarafından organize edilen Erciyes Hacılar Kapı'nın tanıtılması amacıyla bu yıl ilk defa gerçekleştirilecek olan
Kayseri Valiliği, Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Hacılar Belediyesi, İl Kültür Turizm Müdürlüğü ve işletmeciler tarafından organize edilen Erciyes Hacılar Kapı'nın tanıtılması amacıyla bu yıl ilk defa gerçekleştirilecek olan '1. Hacılar Kar Festivali' hazırlık toplantısı yapıldı. 14-15 Mart tarihleri arasında yapılması planlanan 1. Hacılar Kar Festivali hazırlık toplantısı Erciyes Hacılar Kapı Gondol Cafe'de gerçekleştirildi. Toplantıya Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş, Erciyes AŞ Genel Müdür Yardımcısı Yücel İkiler ve Hacılar Kapı'da faaliyet gösteren işletme sahipleri katıldı.  Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Erciyes Master Planı ile ülkemizde ve dünya'da sayılı kış turizm merkezi olma yolunda  hızla ilerleyen Erciyes Kış Turizm Merkezinin yerel, ulusal ve uluslararası alanda tanınırlığını artıra bilmek için Hacılar Kapı bölgesinde 14-15 Mart 2015 tarihleri arasında 1. Hacılar Kar Festivali programının hazırlıklarını hızla sürdürdüklerini belirten Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, gerçekleştirilecek olan faaliyete Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın da destek olacağını söyledi. İki gün sürecek olan festival kapsamında ilk gün yerel sanatçılar ve çeşitli eğlendirici aktiviteler yer alırken, ikinci gün de ise ulusal çapta tanınmış bir sanatçıyla Erciyes Hacılar Kapı bölgesinin tanıtılması hedefleniyor
Kayseri Valiliği, Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Hacılar Belediyesi, İl Kültür Turizm Müdürlüğü ve işletmeciler tarafından organize edilen Erciyes Hacılar Kapı'nın tanıtılması amacıyla bu yıl ilk defa gerçekleştirilecek olan

Kayseri Valiliği, Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Hacılar Belediyesi, İl Kültür Turizm Müdürlüğü ve işletmeciler tarafından organize edilen Erciyes Hacılar Kapı'nın tanıtılması amacıyla bu yıl ilk defa gerçekleştirilecek olan '1. Hacılar Kar Festivali' hazırlık toplantısı yapıldı.
14-15 Mart tarihleri arasında yapılması planlanan 1. Hacılar Kar Festivali hazırlık toplantısı Erciyes Hacılar Kapı Gondol Cafe'de gerçekleştirildi.
Toplantıya Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş, Erciyes AŞ Genel Müdür Yardımcısı Yücel İkiler ve Hacılar Kapı'da faaliyet gösteren işletme sahipleri katıldı. 
Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Erciyes Master Planı ile ülkemizde ve dünya'da sayılı kış turizm merkezi olma yolunda  hızla ilerleyen Erciyes Kış Turizm Merkezinin yerel, ulusal ve uluslararası alanda tanınırlığını artıra bilmek için Hacılar Kapı bölgesinde 14-15 Mart 2015 tarihleri arasında 1. Hacılar Kar Festivali programının hazırlıklarını hızla sürdürdüklerini belirten Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, gerçekleştirilecek olan faaliyete Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın da destek olacağını söyledi.
İki gün sürecek olan festival kapsamında ilk gün yerel sanatçılar ve çeşitli eğlendirici aktiviteler yer alırken, ikinci gün de ise ulusal çapta tanınmış bir sanatçıyla Erciyes Hacılar Kapı bölgesinin tanıtılması hedefleniyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.