DEZENFEKTE ÇALIŞMALARINA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Sağlık 14.04.2020 - 20:01, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 3139+ kez okundu.
 

DEZENFEKTE ÇALIŞMALARINA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan; “Ekiplerimiz koronavirüs
  Hacılar Belediyesi ülke genelinde alınan Koronavirüs tedbirleri kapsamında, dezenfekte çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yapılan çalışma ile yollar dezenfektan içerikli su ile temizlendi. Koronavirüs ile mücadelenin hassasiyetle sürdürüldüğünü ifade eden Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan; “Ekiplerimiz koronavirüs önlemleri kapsamında halkımızın yoğun olarak kullandığı ana cadde ve sokak gibi alanlarda dezenfekte çalışması yaptı. Hacılar Belediyesi olarak tüm gücümüzle halkımızın yanındayız. Bu günleri el birliği ile atlatacağız. Halkımızdan tek isteğimiz evlerinde kalmalarıdır.” diye konuştu.
Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan; “Ekiplerimiz koronavirüs

 

Hacılar Belediyesi ülke genelinde alınan Koronavirüs tedbirleri kapsamında, dezenfekte çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yapılan çalışma ile yollar dezenfektan içerikli su ile temizlendi.
Koronavirüs ile mücadelenin hassasiyetle sürdürüldüğünü ifade eden Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan; “Ekiplerimiz koronavirüs önlemleri kapsamında halkımızın yoğun olarak kullandığı ana cadde ve sokak gibi alanlarda dezenfekte çalışması yaptı. Hacılar Belediyesi olarak tüm gücümüzle halkımızın yanındayız. Bu günleri el birliği ile atlatacağız. Halkımızdan tek isteğimiz evlerinde kalmalarıdır.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.