Deva Partisinin Kayseri İl Başkanı belli oldu

Siyaset 24.09.2020 - 16:36, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 3318+ kez okundu.
 

Deva Partisinin Kayseri İl Başkanı belli oldu

DEVA Partisi Kayseri Kurucu İl Başkanı iş insanı Begüm
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Kayseri Kurucu İl Başkanı iş insanı Begüm Başmısırlı oldu. DEVA Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Mahmut Sami Toptaş yaptığı açıklamada, “Deva Partimizin Kayseri il başkanlığına görevlendirilen Begüm Başmısırlı hanımefendi ve kurucu heyete başarılar diliyorum” dedi. Başmısırlı, belgesini Türkiye Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı Nihat Ergün ‘ün elinden aldı. İş insanları, bürokratlar ve akademisyenlerden oluşan bağımsız bir sivil toplum kuruluşu Ticaret ve Ekonomi Kulübü (TEKDER) İl Başkanlığını yürüten iş kadını Begüm Başmısırlı, TEKDER Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeliğine atanmıştı.
DEVA Partisi Kayseri Kurucu İl Başkanı iş insanı Begüm

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Kayseri Kurucu İl Başkanı iş insanı Begüm Başmısırlı oldu. DEVA Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Mahmut Sami Toptaş yaptığı açıklamada, “Deva Partimizin Kayseri il başkanlığına görevlendirilen Begüm Başmısırlı hanımefendi ve kurucu heyete başarılar diliyorum” dedi. Başmısırlı, belgesini Türkiye Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı Nihat Ergün ‘ün elinden aldı.
İş insanları, bürokratlar ve akademisyenlerden oluşan bağımsız bir sivil toplum kuruluşu Ticaret ve Ekonomi Kulübü (TEKDER) İl Başkanlığını yürüten iş kadını Begüm Başmısırlı, TEKDER Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeliğine atanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.