HACILAR MÜFTÜLÜĞÜ YARDIM TIRI DEPREM BÖLGESİNE GÖNDERİLDİ

Yaşam 16.02.2023 - 15:39, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2369+ kez okundu.
 

HACILAR MÜFTÜLÜĞÜ YARDIM TIRI DEPREM BÖLGESİNE GÖNDERİLDİ

Hacılar Kaymakamlığı desteğiyle kurulan Hacılar Erciyes Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi
  Hacılar Müftülüğü deprem bölgesine gönderilmek üzere aynî yardım kampanyası düzenledi. Kampanya kapsamında TDV acil ihtiyaç listesine uygun nitelikli malzeme toplandı. AFAD'ın uyarıları dikkate alınarak kullanılmış kıyafet kabul edilmedi. Kampanyayı duyan kadın erkek din görevlileri, çevrelerindeki hayırsever vatandaşlarımızı harekete geçirerek kampanyanın hızlı bir şekilde tamamlanmasını sağladılar. Kampanya, Hacılar Kaymakamlığı desteğiyle kurulan Hacılar Erciyes Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi hekkop tarafından da gıda ve ihtiyaç malzemesi kolileri ile desteklendi. Hacılar Müftülüğü'nde toplanan battaniye, uyku tulumu, konserve gıda kolisi, hijyen seti, küçük tüplü ocak, ısıtıcı, bebek maması, kışlık kıyafet ve bot, atkı bere ve eldiven gibi malzemeler din görevlilerince hayırsever tarafından sağlanan tıra yüklenerek Kayseri Müftülüğü koordinesinde deprem bölgesine gönderildi. İlçe müftüsü Mustafa Bahacan, tırı uğurlama töreninde yaptığı konuşmada "Hayırsever Hacılar halkımızdan ve hayra aracılık yapan din görevlilerimizden, destek veren herkesten Allah razı olsun" dedi.  
Hacılar Kaymakamlığı desteğiyle kurulan Hacılar Erciyes Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi

 

Hacılar Müftülüğü deprem bölgesine gönderilmek üzere aynî yardım kampanyası düzenledi.

Kampanya kapsamında TDV acil ihtiyaç listesine uygun nitelikli malzeme toplandı. AFAD'ın uyarıları dikkate alınarak kullanılmış kıyafet kabul edilmedi.

Kampanyayı duyan kadın erkek din görevlileri, çevrelerindeki hayırsever vatandaşlarımızı harekete geçirerek kampanyanın hızlı bir şekilde tamamlanmasını sağladılar.

Kampanya, Hacılar Kaymakamlığı desteğiyle kurulan Hacılar Erciyes Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi hekkop tarafından da gıda ve ihtiyaç malzemesi kolileri ile desteklendi.

Hacılar Müftülüğü'nde toplanan battaniye, uyku tulumu, konserve gıda kolisi, hijyen seti, küçük tüplü ocak, ısıtıcı, bebek maması, kışlık kıyafet ve bot, atkı bere ve eldiven gibi malzemeler din görevlilerince hayırsever tarafından sağlanan tıra yüklenerek Kayseri Müftülüğü koordinesinde deprem bölgesine gönderildi.

İlçe müftüsü Mustafa Bahacan, tırı uğurlama töreninde yaptığı konuşmada "Hayırsever Hacılar halkımızdan ve hayra aracılık yapan din görevlilerimizden, destek veren herkesten Allah razı olsun" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.