CHP HACILAR İLÇE BİNASINI KUNDAKLAYAN ŞAHIS TUTUKLANDI

Gündem 28.11.2016 - 13:39, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1682+ kez okundu.
 

CHP HACILAR İLÇE BİNASINI KUNDAKLAYAN ŞAHIS TUTUKLANDI

Hacılar’da cumartesi günü gece saatlerinde meydana gelen olayda
Hacılar’da cumartesi gecesi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hacılar İlçe Başkanlığını kundaklayan Nazmi A. tutuklandı. Hacılar’da cumartesi günü gece saatlerinde meydana gelen olayda CHP Hacılar İlçe Başkanlığı kimliği belirsiz bir kişi tarafından kundaklanmış ve büyük  maddi hasar meydana gelmişti. Ayrıca CHP İlçe Başkanlığını kundaklayan kişi,  Hacılar sohbet salonuna, okula, lokantaya yazılar da yazmıştı. Kayseri Emniyet Müdürlüğü, ilçe başkanlığını kundaklayan Nazmi A.’yı kamera görüntülerinden yola çıkarak kısa sürede yakalamıştı. Zanlı 24 yaşındaki Nazmi A.’nın çeşitli suçlardan sabıkasının bulunduğu ortaya çıktı. Emniyetteki ifadesinin ardından sağlık kontrolünden geçirilen ve Adliyeye sevk edilen Nazmi A. tutuklandı.
Hacılar’da cumartesi günü gece saatlerinde meydana gelen olayda

Hacılar’da cumartesi gecesi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hacılar İlçe Başkanlığını kundaklayan Nazmi A. tutuklandı.
Hacılar’da cumartesi günü gece saatlerinde meydana gelen olayda CHP Hacılar İlçe Başkanlığı kimliği belirsiz bir kişi tarafından kundaklanmış ve büyük  maddi hasar meydana gelmişti. Ayrıca CHP İlçe Başkanlığını kundaklayan kişi,  Hacılar sohbet salonuna, okula, lokantaya yazılar da yazmıştı. Kayseri Emniyet Müdürlüğü, ilçe başkanlığını kundaklayan Nazmi A.’yı kamera görüntülerinden yola çıkarak kısa sürede yakalamıştı. Zanlı 24 yaşındaki Nazmi A.’nın çeşitli suçlardan sabıkasının bulunduğu ortaya çıktı.
Emniyetteki ifadesinin ardından sağlık kontrolünden geçirilen ve Adliyeye sevk edilen Nazmi A. tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.