CHP HACILAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI GÜLAY TALASLI PROJELERİNİ AÇIKLADI

Siyaset 16.02.2019 - 12:17, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2607+ kez okundu.
 

CHP HACILAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI GÜLAY TALASLI PROJELERİNİ AÇIKLADI

Talaslı , Hacılar’ın öncelikli olarak sosyal ve kültürel alanlarda bir değişime ihtiyacı var .
  CHP Hacılar belediye başkan adayı Gülay Talaslı seçim çalışmalarına devam ediyor. Talaslı  ilçede ilk kadın belediye başkan adayı olması sebebi ile de özellikle kadınlar arasında büyük ilgi görmekte. Gülay Talaslı yaptığı açıklamada seçim çalışmaları hakkındaki düşünceleri ve projelerini anlattı. Biz CHP olarak tertemiz Ve adil hak ve hukuka saygılı bir seçim istiyoruz. Olagelmiş bir sürü olumsuzluklar üzerinden oy almak istemiyoruz. Zaten güzel ilçem seçmenleri beyni ile vicdanı arasında Ölçer tartar ve oyunu verir Talaslı Hacılar’ın öncelikli olarak sosyal ve kültürel alanlarda bir değişime ihtiyacı var .Bu sağlandıktan sonra diğer gelişmeler kendi kendine gelir. Bu amaçla bizler projelerimiz yaparken insan odaklı bir çalışma taptık. Halkımızda bizlere oyları ile  Hacılar’ı yönetme yetkisini verirlerse aşağıdaki projelerimiz hayata geçireceğiz dedi. 1-YAŞLI BAKIM EVİ 2-TURİZİM YOLU 3-ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ SERVİS 4-BAYANLAR İÇİN SOHBET SALONU 5-YUKARIMAHALLE İÇİN PARK VE OYUN ALANLARI 6-KÜTÜPANE 7-AÇIK HAVA SİNEMASI 8-TİYATRO VE SİNEMA SALONU 9-EN AZ 20 YATAKLI ACİL MÜDAHALE  HASTANESİ 10-FAKÜLTEVEYA YÜKSEK OKULU İLÇEMİZE KAZANDIRMAK 11-HALK EVİ A-ZİRAAT B-HAYVANCILIK 12-TÜM MUHTARLARIMIZ MECLİS TOPLANTISINA KATILIMI SAĞLANACAK 13-CAMİ VE KURAN KURSLARIMIZIN  İÇ DIŞ TEMİZLİĞİ VE BAKIMI BELEDİYEMİZ TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLECEK 14-BELEDİYEDE ÇALIŞAN TÜM ASKARİ ÜCRETLİLERİN MAAŞI 2500 TL OLACAK  Hacılar için projeler Yıllardır yapılamayan sosyal hizmetler Sizlerle sizin aydın fikirlerinizle beraber yapacağız Birlik ve beraberlikle Tüm bayanlarımızla Hatta diğer başkan adaylarımızın eşleri ve çocukları ile Gönül gönüle Aynı kuyuya taş atacağız Sizlere güveniyoruz Sizleri seviyoruz Martin sonu bahar Cemreler güzel kalplerimize düşsün Baharı nisanda yasayalım dedi.
Talaslı , Hacılar’ın öncelikli olarak sosyal ve kültürel alanlarda bir değişime ihtiyacı var .

 

CHP Hacılar belediye başkan adayı Gülay Talaslı seçim çalışmalarına devam ediyor. Talaslı  ilçede ilk kadın belediye başkan adayı olması sebebi ile de özellikle kadınlar arasında büyük ilgi görmekte. Gülay Talaslı yaptığı açıklamada seçim çalışmaları hakkındaki düşünceleri ve projelerini anlattı.
Biz CHP olarak tertemiz Ve adil hak ve hukuka saygılı bir seçim istiyoruz. Olagelmiş bir sürü olumsuzluklar üzerinden oy almak istemiyoruz. Zaten güzel ilçem seçmenleri beyni ile vicdanı arasında Ölçer tartar ve oyunu verir

Talaslı Hacılar’ın öncelikli olarak sosyal ve kültürel alanlarda bir değişime ihtiyacı var .Bu sağlandıktan sonra diğer gelişmeler kendi kendine gelir. Bu amaçla bizler projelerimiz yaparken insan odaklı bir çalışma taptık. Halkımızda bizlere oyları ile  Hacılar’ı yönetme yetkisini verirlerse aşağıdaki projelerimiz hayata geçireceğiz dedi.

1-YAŞLI BAKIM EVİ

2-TURİZİM YOLU

3-ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ SERVİS

4-BAYANLAR İÇİN SOHBET SALONU

5-YUKARIMAHALLE İÇİN PARK VE OYUN ALANLARI

6-KÜTÜPANE

7-AÇIK HAVA SİNEMASI

8-TİYATRO VE SİNEMA SALONU

9-EN AZ 20 YATAKLI ACİL MÜDAHALE  HASTANESİ

10-FAKÜLTEVEYA YÜKSEK OKULU İLÇEMİZE KAZANDIRMAK

11-HALK EVİ

A-ZİRAAT

B-HAYVANCILIK

12-TÜM MUHTARLARIMIZ MECLİS TOPLANTISINA KATILIMI SAĞLANACAK

13-CAMİ VE KURAN KURSLARIMIZIN  İÇ DIŞ TEMİZLİĞİ VE BAKIMI BELEDİYEMİZ TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLECEK

14-BELEDİYEDE ÇALIŞAN TÜM ASKARİ ÜCRETLİLERİN MAAŞI 2500 TL OLACAK

 Hacılar için projeler
Yıllardır yapılamayan sosyal hizmetler
Sizlerle sizin aydın fikirlerinizle beraber yapacağız
Birlik ve beraberlikle
Tüm bayanlarımızla
Hatta diğer başkan adaylarımızın eşleri ve çocukları ile
Gönül gönüle
Aynı kuyuya taş atacağız
Sizlere güveniyoruz
Sizleri seviyoruz
Martin sonu bahar
Cemreler güzel kalplerimize düşsün
Baharı nisanda yasayalım dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.