CENGİZ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Yaşam 12.09.2017 - 10:27, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1875+ kez okundu.
 

CENGİZ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Yar.Doç .Dr Kurtuluş Cengiz İzmir Karşıyaka kent Restoranda yapılan düğünle Cansu
CENGİZ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ Hacılar’ın ilk eğitimcilerinden Ahmet ‘in  oğlu Ankara Üniversitesi Sosyoloji bölüm başkan yardımcısı ve Hacılar hakkında yazıla en kapsamlı kitap olan Yav İşte Fabrikalaşak (Anadolu Sermayesinin Oluşumu: Kayseri-Hacılar Örneği adlı eseri ile ilçemizin tarihini gelecek  nesillere aktaracak olan bir eser kazandıran  Yar.Doç .Dr Kurtuluş Cengiz İzmir Karşıyaka kent Restoranda yapılan düğünle Cansu Özgürle hayatlarını birleştirdiler.  Genç çiftin bu mutlu günlerine arkadaşları ve dostları da ortak oldular. Hacılar Haber Gazetesi olarak Cengiz ailesini kutlar mutluluklarının devamını dileriz.      
Yar.Doç .Dr Kurtuluş Cengiz İzmir Karşıyaka kent Restoranda yapılan düğünle Cansu

CENGİZ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Hacılar’ın ilk eğitimcilerinden Ahmet ‘in  oğlu Ankara Üniversitesi Sosyoloji bölüm başkan yardımcısı ve Hacılar hakkında yazıla en kapsamlı kitap olan Yav İşte Fabrikalaşak (Anadolu Sermayesinin Oluşumu: Kayseri-Hacılar Örneği adlı eseri ile ilçemizin tarihini gelecek  nesillere aktaracak olan bir eser kazandıran  Yar.Doç .Dr Kurtuluş Cengiz İzmir Karşıyaka kent Restoranda yapılan düğünle Cansu Özgürle hayatlarını birleştirdiler.  Genç çiftin bu mutlu günlerine arkadaşları ve dostları da ortak oldular. Hacılar Haber Gazetesi olarak Cengiz ailesini kutlar mutluluklarının devamını dileriz.

 


 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.