CENAZE İÇİN GELEN VATANDAŞLAR OTOPARKTA MAHSUR KALDI

Yaşam 18.07.2019 - 17:34, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2846+ kez okundu.
 

CENAZE İÇİN GELEN VATANDAŞLAR OTOPARKTA MAHSUR KALDI

Şehir mezarlığında vatandaşlar, su içerisinde kalan
  Şehir mezarlığında vatandaşlar, su içerisinde kalan araçlarına ulaşmakta oldukça zorlandı.   Bu gün öğle namazında Cenaze için Kayseri şehir mezarlığı birinci kapıda bulun Hulusi Akar camine gelen vatandaşlar. Cenaze namazı sonrası büyük bir sübrizle karşılaştı. Aniden başlayan sağmak yağışla birlikte caddeden akan sularında park alanına dolmasıyla birçok vatandaş araçlarına ulaşmakta zorluklar yaşadılar.  Bazı vatandaşlar araçlarına bine bilmek için ayakkabı ve çoraplarını çıkartarak dizlerine kadar gelen suda ancak araçlarına ulaşa bildi. Bu durum karşısında sitem eden bazı vatandaşlar. Bu proje yeni yapıldı. Burada biriken suyun nereye gideceğinin planlanmamsın büyük bir eksiklik dediler.
Şehir mezarlığında vatandaşlar, su içerisinde kalan

 

Şehir mezarlığında vatandaşlar, su içerisinde kalan araçlarına ulaşmakta oldukça zorlandı.

  Bu gün öğle namazında Cenaze için Kayseri şehir mezarlığı birinci kapıda bulun Hulusi Akar camine gelen vatandaşlar. Cenaze namazı sonrası büyük bir sübrizle karşılaştı. Aniden başlayan sağmak yağışla birlikte caddeden akan sularında park alanına dolmasıyla birçok vatandaş araçlarına ulaşmakta zorluklar yaşadılar.  Bazı vatandaşlar araçlarına bine bilmek için ayakkabı ve çoraplarını çıkartarak dizlerine kadar gelen suda ancak araçlarına ulaşa bildi. Bu durum karşısında sitem eden bazı vatandaşlar. Bu proje yeni yapıldı. Burada biriken suyun nereye gideceğinin planlanmamsın büyük bir eksiklik dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.