ÇANAKKALE TİYATRO GÖSTERİSİNE HALKIN İLGİSİ BÜYÜK OLDU

Kültür 14.03.2018 - 13:54, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2306+ kez okundu.
 

ÇANAKKALE TİYATRO GÖSTERİSİNE HALKIN İLGİSİ BÜYÜK OLDU

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Ak Parti Hacılar İlçe Başkanı Ahmet Övüç
  Hacılar Belediyesi Tiyatro Topluluğu (HTT) tarafından hazırlanan “İçimizdeki Hasret Çanakkale” adlı tiyatro oyunu sahnelendi. Hacılar Şehit Polis Ahmet Cihan Kilci Kültür Merkezinde sahnelenen tiyatro oyunu seyirciler tarafından salonun  tamamen doldurulması  ve bir çok kişinin de ayakta tiyatro gösterisini  seyretmesi,Hacılar tiyatro kulübünün oyunlarına ilginin her geçen gün arttığını gösterdi. Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Ak Parti Hacılar İlçe Başkanı Ahmet Övüç, Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Özdoğan, Belediye Meclis Üyeleri ve Hacılarlı tiyatro severlerin katıldığı program, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından Hacılar Halk Dansları Topluluğunun zeybek oyunu gösterisi ile başladı. Yönetmenliğini Mustafa Tuna’nın yaptığı, HTT oyuncuları tarafından sahnelenen ve Çanakkale Savaşında yaşanan olayların anlatıldığı “İçimizdeki Hasret Çanakkale” adlı tiyatro oyunu vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi. Tiyatro oyununun sonunda Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici ve protokol, Yönetmen Mustafa Tuna ve HTT oyuncuklarını tebrik ederek çiçek takdim etti.  
Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Ak Parti Hacılar İlçe Başkanı Ahmet Övüç

 

Hacılar Belediyesi Tiyatro Topluluğu (HTT) tarafından hazırlanan “İçimizdeki Hasret Çanakkale” adlı tiyatro oyunu sahnelendi. Hacılar Şehit Polis Ahmet Cihan Kilci Kültür Merkezinde sahnelenen tiyatro oyunu seyirciler tarafından salonun  tamamen doldurulması  ve bir çok kişinin de ayakta tiyatro gösterisini  seyretmesi,Hacılar tiyatro kulübünün oyunlarına ilginin her geçen gün arttığını gösterdi.

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Ak Parti Hacılar İlçe Başkanı Ahmet Övüç, Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Özdoğan, Belediye Meclis Üyeleri ve Hacılarlı tiyatro severlerin katıldığı program, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından Hacılar Halk Dansları Topluluğunun zeybek oyunu gösterisi ile başladı.
Yönetmenliğini Mustafa Tuna’nın yaptığı, HTT oyuncuları tarafından sahnelenen ve Çanakkale Savaşında yaşanan olayların anlatıldığı “İçimizdeki Hasret Çanakkale” adlı tiyatro oyunu vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi. 
Tiyatro oyununun sonunda Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici ve protokol, Yönetmen Mustafa Tuna ve HTT oyuncuklarını tebrik ederek çiçek takdim etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.