BÜYÜK HACILAR BULUŞMASI

Spor 24.07.2015 - 22:03, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2949+ kez okundu.
 

BÜYÜK HACILAR BULUŞMASI

süt donduran kampının 21. Si için hazırlıklar tamamlandı.
  Hacılar dağcılık ve kış sporları tarafından geleneksel olarak düzenlenen süt donduran kampının 21. Si için hazırlıklar tamamlandı. Süt donduran yaylasına giden yollar belediye ekiplerinin 3 gün süren aralıksız çalışması ile araçların rahatlıkla gideceği şekilde yapılırken, kamp bölgesine dağcılar ve vatandaşlarda çadırlarını kurdular. Yetkililerde ve sponsor firmalarda Hacılar’a yakışır bir etkinlik olması için hazırlıklarını tamamladı. Cumartesi ve pazar günü yapılacak olan dağcılık kampı ve hacılar buluşma etkinliğine Vatandaşların yoğun ilği göstermesi beklenmekte   
süt donduran kampının 21. Si için hazırlıklar tamamlandı.

 

Hacılar dağcılık ve kış sporları tarafından geleneksel olarak düzenlenen süt donduran kampının 21. Si için hazırlıklar tamamlandı.

Süt donduran yaylasına giden yollar belediye ekiplerinin 3 gün süren aralıksız çalışması ile araçların rahatlıkla gideceği şekilde yapılırken, kamp bölgesine dağcılar ve vatandaşlarda çadırlarını kurdular. Yetkililerde ve sponsor firmalarda Hacılar’a yakışır bir etkinlik olması için hazırlıklarını tamamladı. Cumartesi ve pazar günü yapılacak olan dağcılık kampı ve hacılar buluşma etkinliğine Vatandaşların yoğun ilği göstermesi beklenmekte   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.