BOYDAK'TAN BAYRAM MESAJI

Yaşam 26.09.2015 - 14:05, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2638+ kez okundu.
 

BOYDAK'TAN BAYRAM MESAJI

Barış ve kardeşlik ortamının toplumun tüm kesimlerinde oluşması sorunlarımızın çözümünde etkili olacaktır.
Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, Kurban Bayramı dolayısı ile bir açıklama yaparak, tüm sanayicilerin ve İslam âleminin Kurban Bayramını kutladı.   Toplumda kardeşlik ortamının oluşmasının sorunların çözümünde etkili olacağına dikkat çeken Başkan Boydak, “Bayramlar, örf ve adetlerin sergilendiği, toplumda millet olma şuurunun şekillendiği özel günlerdir. Millet olarak hep bir arada huzurlu geleceğe, güçlü bir ekonomi ve eğitimli genç nesillerle varabiliriz. Hiç kuşkusuz hoşgörü, barış ve kardeşlik ortamının toplumun tüm kesimlerinde oluşması sorunlarımızın çözümünde etkili olacaktır. Toplum olarak birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeye daha çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, Kurban Bayramının çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum” dedi.   Bu özel günlerde yoksul ve muhtaç durumdaki insanlara yardım eli uzatmanın da önemine değinen Boydak, bu yönde gerek ferdi gerekse organize şekilde çalışan tüm yardım kuruluşlarına da teşekkür etti.   Başkan Boydak, “Bu vesile ile başta sanayicilerimiz ve işadamlarımız olmak üzere tüm halkımızın ve İslam aleminin Kurban Bayramını kutluyor, barışa ve huzura vesile olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.   Ayrıca Kayseri Sanayi Odası’nda düzenlenen bayramlaşma programında katılan Meclis Başkanımız Nureddin Okandan, Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Boydak Yönetim Kurulu Üyelerimiz tüm KAYSO personelinin bayramını kutlayarak iyi bayramlar diledi.
Barış ve kardeşlik ortamının toplumun tüm kesimlerinde oluşması sorunlarımızın çözümünde etkili olacaktır.

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, Kurban Bayramı dolayısı ile bir açıklama yaparak, tüm sanayicilerin ve İslam âleminin Kurban Bayramını kutladı.

 

Toplumda kardeşlik ortamının oluşmasının sorunların çözümünde etkili olacağına dikkat çeken Başkan Boydak, “Bayramlar, örf ve adetlerin sergilendiği, toplumda millet olma şuurunun şekillendiği özel günlerdir. Millet olarak hep bir arada huzurlu geleceğe, güçlü bir ekonomi ve eğitimli genç nesillerle varabiliriz. Hiç kuşkusuz hoşgörü, barış ve kardeşlik ortamının toplumun tüm kesimlerinde oluşması sorunlarımızın çözümünde etkili olacaktır. Toplum olarak birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeye daha çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, Kurban Bayramının çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum” dedi.

 

Bu özel günlerde yoksul ve muhtaç durumdaki insanlara yardım eli uzatmanın da önemine değinen Boydak, bu yönde gerek ferdi gerekse organize şekilde çalışan tüm yardım kuruluşlarına da teşekkür etti.

 

Başkan Boydak, “Bu vesile ile başta sanayicilerimiz ve işadamlarımız olmak üzere tüm halkımızın ve İslam aleminin Kurban Bayramını kutluyor, barışa ve huzura vesile olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

 

Ayrıca Kayseri Sanayi Odası’nda düzenlenen bayramlaşma programında katılan Meclis Başkanımız Nureddin Okandan, Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Boydak Yönetim Kurulu Üyelerimiz tüm KAYSO personelinin bayramını kutlayarak iyi bayramlar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.