BOYDAK HOLDİNG'İN ÜST DÜZEY İSİMLERİ GÖZALTINDA

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.03.2016 - 08:33, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2313+ kez okundu.
 

BOYDAK HOLDİNG'İN ÜST DÜZEY İSİMLERİ GÖZALTINDA

Paralel yapı iddiasıyla başlatılan operasyonda mali finans sağladıkları gerekçesiyle
Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri bu sabah, finans sağladığı iddiasıyla Boydak Holding'in Organize Sanayi Bölgesi'ndeki merkezinde arama yaptı. MEMDUH BOYDAK GÖZALTINDA   Polis ekipleri Boydak Holding merkezinde arama yaptı. Boydak Holding Ceosu Memduh Boydak, holdingin Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, Şirketin yönetim kurulu üyelerinden Erol Boydak ve Muraz Bozdağ gözaltına alındı. OPERASYON SÜRÜYOR Şirkette aramalar sürüyor. Türkiye'nin mobilya sektöründeki en büyük kuruluşlarından biri olan ve bünyesinde bir çok mobilya markasını barındıran Boydak Holding merkezindeki aramada ekipler bilgisayar hard disklerinin imajını ve muhasebe kayıtlarını inceleyip kopyalarını aldı. DAHA ÖNCEDE OPERASYON YAPILMIŞTI Operasyonda Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, şirket CEO'su Memduh Boydak, Yönetim Kurulu üyeleri Erol Boydak ve Murat Bozdağ gözaltına alındı. Boydak Holding CEO'su ve TÜSİAD Yönetim Kurulu üyesi Memduh Boydak daha önce de Melikşah Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı olarak arsa tahsisi şikayetleri üzerine gözaltına alınmış, daha sonra serbest bırakılmıştı. Ayrıntılar gelecek...
Paralel yapı iddiasıyla başlatılan operasyonda mali finans sağladıkları gerekçesiyle

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri bu sabah, finans sağladığı iddiasıyla Boydak Holding'in Organize Sanayi Bölgesi'ndeki merkezinde arama yaptı.

MEMDUH BOYDAK GÖZALTINDA
 
Polis ekipleri Boydak Holding merkezinde arama yaptı. Boydak Holding Ceosu Memduh Boydak, holdingin Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, Şirketin yönetim kurulu üyelerinden Erol Boydak ve Muraz Bozdağ gözaltına alındı.

OPERASYON SÜRÜYOR

Şirkette aramalar sürüyor. Türkiye'nin mobilya sektöründeki en büyük kuruluşlarından biri olan ve bünyesinde bir çok mobilya markasını barındıran Boydak Holding merkezindeki aramada ekipler bilgisayar hard disklerinin imajını ve muhasebe kayıtlarını inceleyip kopyalarını aldı.

DAHA ÖNCEDE OPERASYON YAPILMIŞTI

Operasyonda Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, şirket CEO'su Memduh Boydak, Yönetim Kurulu üyeleri Erol Boydak ve Murat Bozdağ gözaltına alındı. Boydak Holding CEO'su ve TÜSİAD Yönetim Kurulu üyesi Memduh Boydak daha önce de Melikşah Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı olarak arsa tahsisi şikayetleri üzerine gözaltına alınmış, daha sonra serbest bırakılmıştı.

Ayrıntılar gelecek...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.