BBP PARTİSİ HACILAR İLÇE BAŞKANI ÇEVRİM’İN EV SAHİPLİĞİNDE BULUŞTU

Siyaset 20.11.2020 - 22:06, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1836+ kez okundu.
 

BBP PARTİSİ HACILAR İLÇE BAŞKANI ÇEVRİM’İN EV SAHİPLİĞİNDE BULUŞTU

Kahvaltılı istişare toplantısına Büyük Birlik Partisi (BBP) MKYK Üyesi Nevzat Yıldız,
  Büyük Birlik Partisi (BBP) Hacılar İlçe Başkanı Musa Çevrim’in ev sahipliğini yaptığı istişare toplantısı Hacılar Belediyesi Meydan KafeTesisleri’nde gerçekleştirildi.  Kahvaltılı istişare toplantısına Büyük Birlik Partisi (BBP) MKYK Üyesi Nevzat Yıldız, Büyük Birlik Partisi (BBP) Kayseri İl Başkanı Mehmet Karahançer, Büyük Birlik Partisi (BBP) Kayseri İl Sekreteri Yaşar Özden, Büyük Birlik Partisi (BBP) Melikgazi İlçe Başkanı Mansur Türkaslan, Büyük Birlik Partisi (BBP) Talas İlçe Başkanı Cengiz Göksun, Büyük Birlik Partisi (BBP) Kayseri Kadın Kolları üyeleri ve Alperen Ocakları üyeleri katıldı. Yapılan toplantıda parti çalışmaları ve ülke gündemine dair gelişmeler ele alınarak değerlendirmelerde bulunuldu. Büyük Birlik Partisi (BBP) Hacılar İlçe Başkanı Musa Çevrim, ’’İlimizde şu son 1 aydır Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulunmaktayız. Şehrimizde yaşayan vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntılarını dinlemeye devam ediyoruz. İlçemizde yaşayan halkımızla iç içe olup dertlerine merhem olmaya devam edeceğiz.’’ Genel merkez yönetim kurulu üyeleri il başkanımız Talas ve Melikgazi ilçe başkanlarımızın katılımları ile  Kasım ayı istişare toplantımızı gerçekleştirerek göreve geldiğimiz günden bu yana yaptıklarımız ve ileriye yönelik olarak yapacaklarımız hakkında görüş alışverişlerinde bulunduk halkımızın derdi derdimiz Sevinci Sevinç’imiz sloganı ile çıktığımız bu yolda mukaddes memleketimiz için elimizden ne gelirse doğru bildiğimiz yolda mücadelemize devam edeceğiz. Dedi
Kahvaltılı istişare toplantısına Büyük Birlik Partisi (BBP) MKYK Üyesi Nevzat Yıldız,

 

Büyük Birlik Partisi (BBP) Hacılar İlçe Başkanı Musa Çevrim’in ev sahipliğini yaptığı istişare toplantısı Hacılar Belediyesi Meydan KafeTesisleri’nde gerçekleştirildi.

 Kahvaltılı istişare toplantısına Büyük Birlik Partisi (BBP) MKYK Üyesi Nevzat Yıldız, Büyük Birlik Partisi (BBP) Kayseri İl Başkanı Mehmet Karahançer, Büyük Birlik Partisi (BBP) Kayseri İl Sekreteri Yaşar Özden, Büyük Birlik Partisi (BBP) Melikgazi İlçe Başkanı Mansur Türkaslan, Büyük Birlik Partisi (BBP) Talas İlçe Başkanı Cengiz Göksun, Büyük Birlik Partisi (BBP) Kayseri Kadın Kolları üyeleri ve Alperen Ocakları üyeleri katıldı.
Yapılan toplantıda parti çalışmaları ve ülke gündemine dair gelişmeler ele alınarak değerlendirmelerde bulunuldu.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Hacılar İlçe Başkanı Musa Çevrim, ’’İlimizde şu son 1 aydır Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulunmaktayız. Şehrimizde yaşayan vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntılarını dinlemeye devam ediyoruz. İlçemizde yaşayan halkımızla iç içe olup dertlerine merhem olmaya devam edeceğiz.’’ Genel merkez yönetim kurulu üyeleri il başkanımız Talas ve Melikgazi ilçe başkanlarımızın katılımları ile  Kasım ayı istişare toplantımızı gerçekleştirerek göreve geldiğimiz günden bu yana yaptıklarımız ve ileriye yönelik olarak yapacaklarımız hakkında görüş alışverişlerinde bulunduk halkımızın derdi derdimiz Sevinci Sevinç’imiz sloganı ile çıktığımız bu yolda mukaddes memleketimiz için elimizden ne gelirse doğru bildiğimiz yolda mücadelemize devam edeceğiz. Dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.