BBP MUSA ÇEVRİMİN EV SAHİPLİĞİNDE HACILAR’DA İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ

Siyaset 29.06.2021 - 16:26, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2811+ kez okundu.
 

BBP MUSA ÇEVRİMİN EV SAHİPLİĞİNDE HACILAR’DA İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ

BBP MUSA ÇEVRİMİN EV SAHİPLİĞİNDE HACILAR’DA İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİR
  Büyü birlik partisi Hacılar İlçe Başkanı Musa Çevrim Genel Başkan yardımcısı ve ilçe başkanlarını Hacılar’da ağırladı. BBP Genel Başkan Yardımcısı Ali Keser, Kayseri İl Başkanı Mahmut Uruç ve Alperen Ocakları İl Başkanı Mehmet Yılmaz ve parti MKYK üyeleri Develi ve Melikgazi ilçe teşkilatlarının katılımları ile Hacılar ilçe teşkilatında, ilçe başkanı Musa Çevrim’in ev sahipliğinde istişare toplantısı gerçekleştirdi. Hacılar’da esnafları ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinleyen parti temsilcileri daha sonra ilçe binasında istişare toplantısını gerçekleştirdiler. Hacılar ilçe başkanı Çevrim ,Hacılar ilçe teşkilatı olarak kısa sürede çok yol kat ettiklerini belirterek yıllar sonra partimizin tabelasını ilçemize asmanın haklı gururunu yaşamaktayız. Çalışmalarımıza da  hız kesmeden devam ederek ilçemize ve partimize daha iyi hizmetler yapmak için gayret göstermeye devam edeceğiz dedi. BBP  genel başkanı Ali Keser yaptığı konuşmada Hacılar ilçe başkanı sayın Çevrim örnek gösterilecek bir gayretle çalışmakta bizlerde çalışmalarına her türlü desteği vermeye hazırız diyerek Çevrim’i alnından öperek tebrik etti.
BBP MUSA ÇEVRİMİN EV SAHİPLİĞİNDE HACILAR’DA İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİR

 

Büyü birlik partisi Hacılar İlçe Başkanı Musa Çevrim Genel Başkan yardımcısı ve ilçe başkanlarını Hacılar’da ağırladı.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Ali Keser, Kayseri İl Başkanı Mahmut Uruç ve Alperen Ocakları İl Başkanı Mehmet Yılmaz ve parti MKYK üyeleri Develi ve Melikgazi ilçe teşkilatlarının katılımları ile Hacılar ilçe teşkilatında, ilçe başkanı Musa Çevrim’in ev sahipliğinde istişare toplantısı gerçekleştirdi. Hacılar’da esnafları ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinleyen parti temsilcileri daha sonra ilçe binasında istişare toplantısını gerçekleştirdiler. Hacılar ilçe başkanı Çevrim ,Hacılar ilçe teşkilatı olarak kısa sürede çok yol kat ettiklerini belirterek yıllar sonra partimizin tabelasını ilçemize asmanın haklı gururunu yaşamaktayız. Çalışmalarımıza da  hız kesmeden devam ederek ilçemize ve partimize daha iyi hizmetler yapmak için gayret göstermeye devam edeceğiz dedi. BBP  genel başkanı Ali Keser yaptığı konuşmada Hacılar ilçe başkanı sayın Çevrim örnek gösterilecek bir gayretle çalışmakta bizlerde çalışmalarına her türlü desteği vermeye hazırız diyerek Çevrim’i alnından öperek tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.