BAŞKAN EKİCİ, “ŞEHİT OLMAYA HAZIRIZ”

Gündem 12.12.2016 - 12:21, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 661+ kez okundu.
 

BAŞKAN EKİCİ, “ŞEHİT OLMAYA HAZIRIZ”

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, İstanbul Beşiktaş’ta haince gerçekleştirilen terör saldırısını lanetledi.
PKK Terör örgütü tarafından haince gerçekleştirilen saldırı sonrası yazılı bir açıklama yapan Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, bu ülkeyi hiçbir kuvvetin diz çöktüremeyeceğini ifade ederek, gerekirse şehit olmaya hazır olduklarını söyledi. Başkan Ekici sözlerini şöyle sürdürdü;“36 Polis ve 8 sivil vatandaşımız olmak üzere 44 şehidimiz var. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Ülkemizin ve milletimizin başı sağolsun. PKK, DHKPC, DAEŞ, PYD ve FETÖ gibi terör örgütlerini kullanarak, Türkiye’ye diz çöktürmek, parçalamak ve bölmek isteyenlere, aziz milletimiz ve cefakâr, vefakâr, vatansever polisimiz ve güvenlik görevlilerimiz fırsat vermeyecektir. Terörle mücadelemiz bitmeyecektir, tek bir terörist kalmayana kadar mücadelemiz devam edecektir. Birlik, beraberlik, Çanakkale ruhu ve Yenikapı ruhu ile birbirimize sarılıp, destek olup daha güçlü olacağız. Acımızı hep beraber paylaşacağız, yaralarımızı saracağız ve terör örgütlerinin kökünü kurutmak için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Ülkemiz büyük ve güçlüdür, elhamdülillah bunun da üstesinden geleceğiz. Şehitlik, Peygamberlikten sonraki en büyük mertebedir. Gerekirse vatan için hepimiz askeriz, hepimiz şehit olmaya hazırız.”
Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, İstanbul Beşiktaş’ta haince gerçekleştirilen terör saldırısını lanetledi.

PKK Terör örgütü tarafından haince gerçekleştirilen saldırı sonrası yazılı bir açıklama yapan Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, bu ülkeyi hiçbir kuvvetin diz çöktüremeyeceğini ifade ederek, gerekirse şehit olmaya hazır olduklarını söyledi. Başkan Ekici sözlerini şöyle sürdürdü;
“36 Polis ve 8 sivil vatandaşımız olmak üzere 44 şehidimiz var. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Ülkemizin ve milletimizin başı sağolsun. PKK, DHKPC, DAEŞ, PYD ve FETÖ gibi terör örgütlerini kullanarak, Türkiye’ye diz çöktürmek, parçalamak ve bölmek isteyenlere, aziz milletimiz ve cefakâr, vefakâr, vatansever polisimiz ve güvenlik görevlilerimiz fırsat vermeyecektir. Terörle mücadelemiz bitmeyecektir, tek bir terörist kalmayana kadar mücadelemiz devam edecektir. Birlik, beraberlik, Çanakkale ruhu ve Yenikapı ruhu ile birbirimize sarılıp, destek olup daha güçlü olacağız. Acımızı hep beraber paylaşacağız, yaralarımızı saracağız ve terör örgütlerinin kökünü kurutmak için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Ülkemiz büyük ve güçlüdür, elhamdülillah bunun da üstesinden geleceğiz. Şehitlik, Peygamberlikten sonraki en büyük mertebedir. Gerekirse vatan için hepimiz askeriz, hepimiz şehit olmaya hazırız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.