BAŞKAN EKİCİ’DEN SGK İL MÜDÜRÜ HASGÜL’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Gündem 02.11.2016 - 11:13, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1552+ kez okundu.
 

BAŞKAN EKİCİ’DEN SGK İL MÜDÜRÜ HASGÜL’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Başkan Yardımcısı Bilal Özdoğan ile birlikte, Kayseri Sosyal Güvenlik Kurumu
Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Başkan Yardımcısı Bilal Özdoğan ile birlikte, Kayseri Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğüne atanan Hacı Ali Hasgül’ü makamında ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.             Ziyarette Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, SGK İl müdürlüğüne atanan Hacı Ali Hasgül’e yeni görevinde başarılar dileyerek, “Umarım yeni görevinizde ve yeni hizmet binanızda çalışanlara ve Kayseri halkına hayırlı çalışmalarda bulunur, güzel hizmetler sunarsınız” dedi. SGK İl Müdürü Hacı Ali Hasgül ise ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirterek, “Sayın Belediye Başkanımız Doğan Ekici ve yardımcısı Bilal Özdoğan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni hizmet binamızda ve yeni görevimizde bundan sonra da halkımız, çalışanlarımız ve şehrimiz için güzel hizmetler yapmak için çalışacağız.“ diye konuştu.
Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Başkan Yardımcısı Bilal Özdoğan ile birlikte, Kayseri Sosyal Güvenlik Kurumu

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Başkan Yardımcısı Bilal Özdoğan ile birlikte, Kayseri Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğüne atanan Hacı Ali Hasgül’ü makamında ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.

            Ziyarette Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, SGK İl müdürlüğüne atanan Hacı Ali Hasgül’e yeni görevinde başarılar dileyerek, “Umarım yeni görevinizde ve yeni hizmet binanızda çalışanlara ve Kayseri halkına hayırlı çalışmalarda bulunur, güzel hizmetler sunarsınız” dedi.

SGK İl Müdürü Hacı Ali Hasgül ise ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirterek, “Sayın Belediye Başkanımız Doğan Ekici ve yardımcısı Bilal Özdoğan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni hizmet binamızda ve yeni görevimizde bundan sonra da halkımız, çalışanlarımız ve şehrimiz için güzel hizmetler yapmak için çalışacağız.“ diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.