BAŞKAN BOYDAK, “ULU ÖNDER ATATÜRK'Ü SAYGI İLE ANIYORUZ”

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.11.2015 - 23:41, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1692+ kez okundu.
 

BAŞKAN BOYDAK, “ULU ÖNDER ATATÜRK'Ü SAYGI İLE ANIYORUZ”

eri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, Mustafa Kemal Atatürk’ün 77. ölüm yıldönümü nedeni ile yazılı bir açıklama yaparak
Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, Mustafa Kemal Atatürk’ün 77. ölüm yıldönümü nedeni ile yazılı bir açıklama yaparak "Ulu Önder Atatürk'ün bize bıraktığı ve ülkemizi çağdaş medeniyetler yolunda zirveye doğru götürecek emanetleri daima koruyacak ve yaşatacağız" dedi.   Başkan Boydak yaptığı açıklamada; “Yüce Önder Mustafa Kemal Atatürk, kendisini milletine adamış, bağımsızlık ve özgürlük yolunda karşısına çıkan tüm güçlüklere direnmiş, yaşamına sığdırdığı büyük başarılarla başka milletlere örnek olmuş, ekonomik, sosyal, kültürel ve hukuk alanında yaptığı devrimlerle, ülkemizin modern devletler seviyesine gelmesini sağlamıştır. Bugün bize düşen; Atatürk'ün bizlere bırakmış olduğu bu değerli mirası geleceğe taşımak, uğrunda büyük bedeller ödenen yurdumuza ve bağımsızlığımıza her şartta sahip çıkmak, laik Cumhuriyetimizi O'nun işaret ettiği yolda ilelebet yaşatmak, aydınlık yarınlara taşımaktır” diye konuştu.   Dönemin en önemli sanayi tesislerinin Atatürk tarafından Kayseri’de kurulduğuna dikkat çeken Başkan Boydak, “Atatürk’ün Cumhuriyetin ilk yıllarında Kayseri'de kurdurduğu, dönemin en önemli sanayi tesisleriyle sanayicilerin ufkunu aydınlatmıştır. Bizde bu gün O’nun yolunda sanayimizi daha ilerilere taşıma gayreti içerisindeyiz. Ulu önderi ölümünün 76. yılında Kayseri Sanayi Odası olarak bir kez daha saygı ve minnetle anıyoruz” şeklinde sözlerini tamamladı.
eri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, Mustafa Kemal Atatürk’ün 77. ölüm yıldönümü nedeni ile yazılı bir açıklama yaparak

Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, Mustafa Kemal Atatürk’ün 77. ölüm yıldönümü nedeni ile yazılı bir açıklama yaparak "Ulu Önder Atatürk'ün bize bıraktığı ve ülkemizi çağdaş medeniyetler yolunda zirveye doğru götürecek emanetleri daima koruyacak ve yaşatacağız" dedi.

 

Başkan Boydak yaptığı açıklamada; “Yüce Önder Mustafa Kemal Atatürk, kendisini milletine adamış, bağımsızlık ve özgürlük yolunda karşısına çıkan tüm güçlüklere direnmiş, yaşamına sığdırdığı büyük başarılarla başka milletlere örnek olmuş, ekonomik, sosyal, kültürel ve hukuk alanında yaptığı devrimlerle, ülkemizin modern devletler seviyesine gelmesini sağlamıştır. Bugün bize düşen; Atatürk'ün bizlere bırakmış olduğu bu değerli mirası geleceğe taşımak, uğrunda büyük bedeller ödenen yurdumuza ve bağımsızlığımıza her şartta sahip çıkmak, laik Cumhuriyetimizi O'nun işaret ettiği yolda ilelebet yaşatmak, aydınlık yarınlara taşımaktır” diye konuştu.

 

Dönemin en önemli sanayi tesislerinin Atatürk tarafından Kayseri’de kurulduğuna dikkat çeken Başkan Boydak, “Atatürk’ün Cumhuriyetin ilk yıllarında Kayseri'de kurdurduğu, dönemin en önemli sanayi tesisleriyle sanayicilerin ufkunu aydınlatmıştır. Bizde bu gün O’nun yolunda sanayimizi daha ilerilere taşıma gayreti içerisindeyiz. Ulu önderi ölümünün 76. yılında Kayseri Sanayi Odası olarak bir kez daha saygı ve minnetle anıyoruz” şeklinde sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.