BAŞKAN EKİCİ VE AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIGINDAN İL BAŞKANLIĞINA ZİYARET

Siyaset 09.11.2016 - 12:06, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 908+ kez okundu.
 

BAŞKAN EKİCİ VE AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIGINDAN İL BAŞKANLIĞINA ZİYARET

aşkanı Doğan Ekici, Ak Parti Hacılar İlçe Teşkilatı ile birlikte yeni binasında hizmet vermeye başlayan
  Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Ak Parti Hacılar İlçe Teşkilatı ile birlikte yeni binasında hizmet vermeye başlayan İl Başkanlığına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Diğer yandan Başkan Ekici, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Osman Elmalı’ya da hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi. Ak Parti yeni il Başkanlığı’nda gerçekleşen ziyarete Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Ak Parti Hacılar İlçe Başkanı Hüdai Barut ve ilçe yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri katıldı. Ziyarette konuşan Başkan Doğan Ekici, “Ak Parti İl Başkanlığı yeni hizmet binasının alt birimlerle birlikte nezih bir yapı olduğunu belirtti. Başkan Ekici, “İl binasında hizmet veren tüm birimlerin rahat ve modern bir ortamda çalışmasına olanak sağlayacak böyle bir yapının oluşmasında katkısı olan başta İl Başkanımız Hüseyin Cahit Özden olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” Dedi. AK Parti'nin hizmet siyaseti üzerine kurulu bir siyasi parti olduğunu ve bu anlayışla çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden’de yaptığı açıklamada, “Kayseri'de Ak Parti yeni binasına taşındı, bugüne kadar açılan hizmet binaları da hiçbir zaman yeterli olmadı. Teşkilat olarak büyümeye devam edeceğiz. Yeni binamızla Kayseri'de hizmet siyasetini çok daha farklı bir yere getirmeyi düşünüyoruz. Yeni binamız Türk demokrasisine, Türk siyasetine ve partimize hayırlı olsun'' diye konuştu. Diğer yandan Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Osman Elmalı’ya da hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi. Kayserili olduğunu ve kendi şehrinde Milli Eğitim camiasına hizmet vermeye
aşkanı Doğan Ekici, Ak Parti Hacılar İlçe Teşkilatı ile birlikte yeni binasında hizmet vermeye başlayan

 

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Ak Parti Hacılar İlçe Teşkilatı ile birlikte yeni binasında hizmet vermeye başlayan İl Başkanlığına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Diğer yandan Başkan Ekici, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Osman Elmalı’ya da hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi.

Ak Parti yeni il Başkanlığı’nda gerçekleşen ziyarete Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Ak Parti Hacılar İlçe Başkanı Hüdai Barut ve ilçe yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

Ziyarette konuşan Başkan Doğan Ekici, “Ak Parti İl Başkanlığı yeni hizmet binasının alt birimlerle birlikte nezih bir yapı olduğunu belirtti. Başkan Ekici, “İl binasında hizmet veren tüm birimlerin rahat ve modern bir ortamda çalışmasına olanak sağlayacak böyle bir yapının oluşmasında katkısı olan başta İl Başkanımız Hüseyin Cahit Özden olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” Dedi.

AK Parti'nin hizmet siyaseti üzerine kurulu bir siyasi parti olduğunu ve bu anlayışla çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden’de yaptığı açıklamada, “Kayseri'de Ak Parti yeni binasına taşındı, bugüne kadar açılan hizmet binaları da hiçbir zaman yeterli olmadı. Teşkilat olarak büyümeye devam edeceğiz. Yeni binamızla Kayseri'de hizmet siyasetini çok daha farklı bir yere getirmeyi düşünüyoruz. Yeni binamız Türk demokrasisine, Türk siyasetine ve partimize hayırlı olsun'' diye konuştu.

Diğer yandan Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Osman Elmalı’ya da hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi.

Kayserili olduğunu ve kendi şehrinde Milli Eğitim camiasına hizmet vermeye

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.