BAŞKAN VEKİLİ ÖZDOĞAN, OKUL ALANINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Gündem 09.10.2018 - 10:30, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2057+ kez okundu.
 

BAŞKAN VEKİLİ ÖZDOĞAN, OKUL ALANINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Başkan Vekili Özdoğan“Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında 24 derslikli
  Hacılar Belediye Başkan Vekili Bilal Özdoğan, Hacılar Kentsel Dönüşüm Projesi alanında yapılacak olan Ortaokul alanında incelemelerde bulundu. Başkan Vekili Özdoğan, çalışmalar hakkında Kentsel Tasarım Müdürü Ersel Elcuman’dan bilgi aldı. Özdoğan, Kentsel Dönüşüm Alanı’nda temeli Kasım ayında atılacak olan okulun bulunduğu alanda inşa edilen ve yapımında çıkan hafriyatlardaki kum ve çakılların kullanıldığı, doğal güzelliği, sağlamlığı ve tasarruflu oluşu ile yeni bir teknoloji olan terra blok duvarların yapım çalışmaları hakkında bilgi aldı.  Başkan Vekili Özdoğan burada yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;  “Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında 24 derslikli okul inşaatımızın temel alanında bulunuyoruz. Bu okul inşaatımızın temeli alanında kullanılan terra blok istinat duvarının yapımını bitirmek üzereyiz. İnşallah 12 sıralık bir kısmı kaldı. Burasını da müteahhit arkadaşlarımız tamamlayacak. Bu alanda Türkiye’de nadir kullanılan bir istinat duvarı inşaatı söz konusu. Bu istinat duvarının yapımından sonra temelini atacağımız okul alanımızda daha sağlıklı, daha kaliteli bir inşaat alanı karşımıza çıkacak. Ben şimdiden inşaatımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Yapılacak okulumuzun da inşallah bu kış gelmeden Kasım ayı içerisinde temel atma işlemlerini bitirmiş olacağız. Öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve ilçemize hayırlı olsun.”
Başkan Vekili Özdoğan“Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında 24 derslikli

 

Hacılar Belediye Başkan Vekili Bilal Özdoğan, Hacılar Kentsel Dönüşüm Projesi alanında yapılacak olan Ortaokul alanında incelemelerde bulundu. Başkan Vekili Özdoğan, çalışmalar hakkında Kentsel Tasarım Müdürü Ersel Elcuman’dan bilgi aldı.
Özdoğan, Kentsel Dönüşüm Alanı’nda temeli Kasım ayında atılacak olan okulun bulunduğu alanda inşa edilen ve yapımında çıkan hafriyatlardaki kum ve çakılların kullanıldığı, doğal güzelliği, sağlamlığı ve tasarruflu oluşu ile yeni bir teknoloji olan terra blok duvarların yapım çalışmaları hakkında bilgi aldı. 
Başkan Vekili Özdoğan burada yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; 
“Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında 24 derslikli okul inşaatımızın temel alanında bulunuyoruz. Bu okul inşaatımızın temeli alanında kullanılan terra blok istinat duvarının yapımını bitirmek üzereyiz. İnşallah 12 sıralık bir kısmı kaldı. Burasını da müteahhit arkadaşlarımız tamamlayacak. Bu alanda Türkiye’de nadir kullanılan bir istinat duvarı inşaatı söz konusu. Bu istinat duvarının yapımından sonra temelini atacağımız okul alanımızda daha sağlıklı, daha kaliteli bir inşaat alanı karşımıza çıkacak. Ben şimdiden inşaatımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Yapılacak okulumuzun da inşallah bu kış gelmeden Kasım ayı içerisinde temel atma işlemlerini bitirmiş olacağız. Öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve ilçemize hayırlı olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.