BAŞKAN VEKİLİ AHMET BOSTANCI YAĞIŞ SONRASI İNCELEMELERDE BULUNDU

Gündem 14.06.2019 - 13:41, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1855+ kez okundu.
 

BAŞKAN VEKİLİ AHMET BOSTANCI YAĞIŞ SONRASI İNCELEMELERDE BULUNDU

Hacılar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede herhangi bir
  İlimiz genelinde dün akşam etkili olan sağanak yağışlar nedeniyle Hacılar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için yağışın başladığı andan itibaren çalışmalarını etkin bir şekilde yürüttü. Hacılar Belediye Başkan Vekili Ahmet Bostancı, İlçe genelinde metrekareye düşen 41,4 kilogramlık yağış nedeniyle vatandaşların herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için Belediye olarak tüm önlemleri aldıklarını, ekiplerin yağışın başladığı saat itibariyle görev başında olduklarını söyledi. Bostancı, “İlçemiz Erciyes Dağı’nın eteklerinde olduğu için yağışlar nedeniyle sel tehlikesi bulunmaktadır. Dün meydana gelen ve metrekareye düşen 41,4 kilogramlık yağışın, vatandaşlarımıza zarar vermemesi için Belediye olarak tüm önlemlerimizi almıştık. Çok şükür herhangi bir olumsuz durum yaşanmadı. Cadde ve sokaklarımızda ki hasarlar ekiplerimiz tarafından kısa sürede giderilmektedir.” Dedi.
Hacılar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede herhangi bir

 

İlimiz genelinde dün akşam etkili olan sağanak yağışlar nedeniyle Hacılar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için yağışın başladığı andan itibaren çalışmalarını etkin bir şekilde yürüttü.
Hacılar Belediye Başkan Vekili Ahmet Bostancı, İlçe genelinde metrekareye düşen 41,4 kilogramlık yağış nedeniyle vatandaşların herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için Belediye olarak tüm önlemleri aldıklarını, ekiplerin yağışın başladığı saat itibariyle görev başında olduklarını söyledi. Bostancı, “İlçemiz Erciyes Dağı’nın eteklerinde olduğu için yağışlar nedeniyle sel tehlikesi bulunmaktadır. Dün meydana gelen ve metrekareye düşen 41,4 kilogramlık yağışın, vatandaşlarımıza zarar vermemesi için Belediye olarak tüm önlemlerimizi almıştık. Çok şükür herhangi bir olumsuz durum yaşanmadı. Cadde ve sokaklarımızda ki hasarlar ekiplerimiz tarafından kısa sürede giderilmektedir.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.