BAŞKAN ÖZDOĞAN VE İLÇE BAŞKANI ÖVÜÇ TARIM BAKANININ TOPLANTILARINA KATILDI

Gündem 21.02.2020 - 23:32, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1894+ kez okundu.
 

BAŞKAN ÖZDOĞAN VE İLÇE BAŞKANI ÖVÜÇ TARIM BAKANININ TOPLANTILARINA KATILDI

Tarım ve Orman Bakanını Bekir Pakdemirli'nin AK Parti Kayseri İl Başkanlığı
    Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli'nin katılımı ile ,Kayseri  Valisi Şehmus Günaydın, Enerji ve Tabi Kaynaklar Önceki Dönem Bakanı Taner Yıldız, Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, protokol üyelerimiz ve sektör temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen Kayseri Sektör Buluşma Toplantısı'na Hacılar Belediye başkanı Bilal Özdoğan ve Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Övüç’te katıldı.  Tarım ve Orman Bakanını  Bekir Pakdemirli'nin AK Parti Kayseri İl Başkanlığı ve Büyükşehir Belediye Başkanlığımıza yaptığı ziyaretde Özdoğan ve Övüç bakana eşlik ettiler. Yapılan toplantılarda , Kayseri'ye yapılan yatırımlardan bahseden Pakdemirli, kentte ilk defa manda sütü işleyen bir işletmenin faaliyete geçtiğini ve buranın günlük bir ton süt işleme kapasitesi olacağını söyledi. 2 milyon 300 bin fidanı toprakla buluşturmayı hedeflediklerini ve Kayseri'de 1,5 milyon fidanı üreteceklerini belirten Pakdemirli, sosyal ağaçlandırma projelerine devam edeceklerini aktardı. Pakdemirli, 10 ayrı ilçede bulunan 25 mahallede de 2B orman kadastro çalışmalarını tamamlayacaklarını vurgulayarak 15 tarım kredi kooperatifi marketi açacaklarını ve tüm istihdamı bölge insanından sağlayacaklarını bildirdi.  
Tarım ve Orman Bakanını Bekir Pakdemirli'nin AK Parti Kayseri İl Başkanlığı

 

 

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli'nin katılımı ile ,Kayseri  Valisi Şehmus Günaydın, Enerji ve Tabi Kaynaklar Önceki Dönem Bakanı Taner Yıldız, Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, protokol üyelerimiz ve sektör temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen Kayseri Sektör Buluşma Toplantısı'na Hacılar Belediye başkanı Bilal Özdoğan ve Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Övüç’te katıldı.  Tarım ve Orman Bakanını  Bekir Pakdemirli'nin AK Parti Kayseri İl Başkanlığı ve Büyükşehir Belediye Başkanlığımıza yaptığı ziyaretde Özdoğan ve Övüç bakana eşlik ettiler. Yapılan toplantılarda , Kayseri'ye yapılan yatırımlardan bahseden Pakdemirli, kentte ilk defa manda sütü işleyen bir işletmenin faaliyete geçtiğini ve buranın günlük bir ton süt işleme kapasitesi olacağını söyledi. 2 milyon 300 bin fidanı toprakla buluşturmayı hedeflediklerini ve Kayseri'de 1,5 milyon fidanı üreteceklerini belirten Pakdemirli, sosyal ağaçlandırma projelerine devam edeceklerini aktardı.

Pakdemirli, 10 ayrı ilçede bulunan 25 mahallede de 2B orman kadastro çalışmalarını tamamlayacaklarını vurgulayarak 15 tarım kredi kooperatifi marketi açacaklarını ve tüm istihdamı bölge insanından sağlayacaklarını bildirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.