BAŞKAN ÖZDOĞAN KURALLARA DAHA SIKI ŞEKİLDE UYALIM

Gündem 29.07.2020 - 22:25, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2387+ kez okundu.
 

BAŞKAN ÖZDOĞAN KURALLARA DAHA SIKI ŞEKİLDE UYALIM

Bilal Özdoğan, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı
  Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Vatandaşların huzur içerisinde bir bayram geçirmesi için ekiplerin bayram boyunca çalışmaya devam edeceklerini belirten Başkan Özdoğan mesajında şu ifadelere yer verdi. “Dini bayramlarımızdan olan mübarek Kurban Bayramı’na milletçe ulaşmanın heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Bayramlar, sevinme günüdür, barış günüdür. Bayramlar, birlik beraberlik içerisinde huzura yürüme günüdür. Vatandaşlarımızın içinde bulunduğumuz koronavirüs salgını döneminde idrak edeceğimiz Kurban Bayramı’nı huzurlu bir şekilde geçirebilmeleri için ilçemizdeki tüm hazırlıkları tamamlamış bulunuyoruz. Bu tedbirlere birlikte ne kadar riayet edersek inşallah önümüzde ki bayramlarda daha sağlıklı daha güzel günlerde buluşacağımızın umudunu da taşıyoruz. Pandemi sürecinde devletimizin tüm kurumlarının aldığı kurallara harfiyen uyan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu bayramda da bu hassasiyeti koruyacağınızdan asla şüphemiz yok. İnşallah bu kurallara daha sıkı şekilde uyalım. Temizlik, zabıta ve veteriner hizmetlerimiz bayram boyunca aksamadan devam edecek. Vatandaşlarımız, Fen İşleri Müdürlüğümüzün 442 37 77 no’lu telefonuna kurban bayramı boyunca ulaşabilirler. Bu vesileyle tüm İslam Alemi’nin mübarek kurban bayramını en kalbî duygularımla kutlar, milletçe mutlu bir bayram geçirmenizi dilerim.” Dedi.
Bilal Özdoğan, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı

 

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Vatandaşların huzur içerisinde bir bayram geçirmesi için ekiplerin bayram boyunca çalışmaya devam edeceklerini belirten Başkan Özdoğan mesajında şu ifadelere yer verdi.

“Dini bayramlarımızdan olan mübarek Kurban Bayramı’na milletçe ulaşmanın heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Bayramlar, sevinme günüdür, barış günüdür. Bayramlar, birlik beraberlik içerisinde huzura yürüme günüdür. Vatandaşlarımızın içinde bulunduğumuz koronavirüs salgını döneminde idrak edeceğimiz Kurban Bayramı’nı huzurlu bir şekilde geçirebilmeleri için ilçemizdeki tüm hazırlıkları tamamlamış bulunuyoruz. Bu tedbirlere birlikte ne kadar riayet edersek inşallah önümüzde ki bayramlarda daha sağlıklı daha güzel günlerde buluşacağımızın umudunu da taşıyoruz. Pandemi sürecinde devletimizin tüm kurumlarının aldığı kurallara harfiyen uyan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu bayramda da bu hassasiyeti koruyacağınızdan asla şüphemiz yok. İnşallah bu kurallara daha sıkı şekilde uyalım. Temizlik, zabıta ve veteriner hizmetlerimiz bayram boyunca aksamadan devam edecek. Vatandaşlarımız, Fen İşleri Müdürlüğümüzün 442 37 77 no’lu telefonuna kurban bayramı boyunca ulaşabilirler. Bu vesileyle tüm İslam Alemi’nin mübarek kurban bayramını en kalbî duygularımla kutlar, milletçe mutlu bir bayram geçirmenizi dilerim.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.