BAŞKAN ÖZDOĞAN’DAN 10 KASIM MESAJI

Gündem 09.11.2022 - 12:02, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1685+ kez okundu.
 

BAŞKAN ÖZDOĞAN’DAN 10 KASIM MESAJI

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, Hakk’a uğurlamamızın 84’üncü yılında
BAŞKAN ÖZDOĞAN’DAN 10 KASIM MESAJI Hacılar Belediye Başkanı Av. Bilal Özdoğan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 84’üncü yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.            "Bugün, Türkiye Cumhuriyeti'nde, bağımsız ve özgür bireyler olarak yaşıyorsak bunu başta Ulu Önder Mustafa Kemal olmak üzere Kurtuluş Savaşı'nın adı duyulmamış kahramanlarına borçluyuz” diyen Hacılar Belediye Başkanı Av. Bilal Özdoğan mesajında şu ifadelere yer verdi; “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, Hakk’a uğurlamamızın 84’üncü yılında bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anıyor; Atatürk’ün en büyük eserim dediği, Türkiye Cumhuriyeti’nin güçlenmesi karşısında büyük gurur yaşıyoruz. Milletimizin tarih sahnesinden silinmek istendiği bir ortamda Gazi Mustafa Kemal, milli ruhu yeniden canlandırmış ve milletimizi milli bir kimlik etrafında toplamayı başarmıştır.” Gazi Mustafa Kemal Atatürk, “yurdun ve halkın içinde bulunduğu olanaksızlıklara rağmen, kararlılıkla Türk Milletini bağımsız Türkiye ülküsü hedefi etrafında birleştirerek zafere ulaştırmıştır.” diyen Özdoğan, “Genç nesillere emanet ettiği ve ‘En büyük eserim’ diye nitelendirdiği Türkiye Cumhuriyeti, günümüzde ileri bir demokrasi anlayışıyla taçlanmış olarak, yine onun gösterdiği hedefler dâhilinde varlığını devam ettirdiğini” söyledi.           Özdoğan, “Bu vesile ile Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatan için canlarını feda eden şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımızı bir kez daha rahmetle, şükranla anıyorum.” dedi.  
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, Hakk’a uğurlamamızın 84’üncü yılında

BAŞKAN ÖZDOĞAN’DAN 10 KASIM MESAJI

Hacılar Belediye Başkanı Av. Bilal Özdoğan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 84’üncü yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

           "Bugün, Türkiye Cumhuriyeti'nde, bağımsız ve özgür bireyler olarak yaşıyorsak bunu başta Ulu Önder Mustafa Kemal olmak üzere Kurtuluş Savaşı'nın adı duyulmamış kahramanlarına borçluyuz” diyen Hacılar Belediye Başkanı Av. Bilal Özdoğan mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, Hakk’a uğurlamamızın 84’üncü yılında bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anıyor; Atatürk’ün en büyük eserim dediği, Türkiye Cumhuriyeti’nin güçlenmesi karşısında büyük gurur yaşıyoruz. Milletimizin tarih sahnesinden silinmek istendiği bir ortamda Gazi Mustafa Kemal, milli ruhu yeniden canlandırmış ve milletimizi milli bir kimlik etrafında toplamayı başarmıştır.”

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, “yurdun ve halkın içinde bulunduğu olanaksızlıklara rağmen, kararlılıkla Türk Milletini bağımsız Türkiye ülküsü hedefi etrafında birleştirerek zafere ulaştırmıştır.” diyen Özdoğan, “Genç nesillere emanet ettiği ve ‘En büyük eserim’ diye nitelendirdiği Türkiye Cumhuriyeti, günümüzde ileri bir demokrasi anlayışıyla taçlanmış olarak, yine onun gösterdiği hedefler dâhilinde varlığını devam ettirdiğini” söyledi.  

        Özdoğan, “Bu vesile ile Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatan için canlarını feda eden şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımızı bir kez daha rahmetle, şükranla anıyorum.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.