BAŞKAN ÖZDOĞAN AHIRINA 8 TONLUK KAYA DÜŞEN KOÇAK AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

Gündem 02.06.2021 - 11:05, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 3168+ kez okundu.
 

BAŞKAN ÖZDOĞAN AHIRINA 8 TONLUK KAYA DÜŞEN KOÇAK AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

YARALAR EN KISA ZAMANDA SARILACAK
YARALAR EN KISA ZAMANDA SARILACAK Hacılar Belediye Başkanı Av. Bilal Özdoğan, Karpuzsekisi Mahallesi Gelbula Mevkii’nde evinin ahırına 8 tonluk kaya düşen aileyi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Özdoğan kayanın ahırdan vinç ile çıkartılarak ahırın tadilatının da gerçekleştirileceğini belirtti. Geçtiğimiz günlerde yağan yağışla birlikte yaklaşık 8 tonluk kayanın ahırının damını uçurarak zemine düşmesi sonucu maddi hasar meydana gelen Mustafa Koçak ve ailesini ziyarete giden Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, olay yerinde kurum amirleri ile incelemelerde bulundu. Başkan Özdoğan “Yaşanan olayda can kaybının olmaması en büyük tesellimiz” dedi.  Ev sahibinin oğlu Umut Koçak yaşanan olayda can kayıplarının olmadığını belirterek belediye yetkililerine duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti. Yağan yağmurla kayanın yerinden koparak ahıra uçtuğunu söyleyen Umut Koçak, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan’a da ilgilerinden dolayı teşekkür etti.
YARALAR EN KISA ZAMANDA SARILACAK

YARALAR EN KISA ZAMANDA SARILACAK

Hacılar Belediye Başkanı Av. Bilal Özdoğan, Karpuzsekisi Mahallesi Gelbula Mevkii’nde evinin ahırına 8 tonluk kaya düşen aileyi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Özdoğan kayanın ahırdan vinç ile çıkartılarak ahırın tadilatının da gerçekleştirileceğini belirtti.

Geçtiğimiz günlerde yağan yağışla birlikte yaklaşık 8 tonluk kayanın ahırının damını uçurarak zemine düşmesi sonucu maddi hasar meydana gelen Mustafa Koçak ve ailesini ziyarete giden Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, olay yerinde kurum amirleri ile incelemelerde bulundu. Başkan Özdoğan “Yaşanan olayda can kaybının olmaması en büyük tesellimiz” dedi. 

Ev sahibinin oğlu Umut Koçak yaşanan olayda can kayıplarının olmadığını belirterek belediye yetkililerine duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti. Yağan yağmurla kayanın yerinden koparak ahıra uçtuğunu söyleyen Umut Koçak, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan’a da ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.