BAŞKAN EKİCİ OYUNU KULLANDI

Gündem 24.06.2018 - 12:16, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2738+ kez okundu.
 

BAŞKAN EKİCİ OYUNU KULLANDI

Hacılar’da vatandaşlar, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Milletvekili Genel Seçimleri için sandık başına gitti.
                  Hacılar’da vatandaşlar, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Milletvekili Genel Seçimleri için sandık başına gitti. Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, yapılan seçimin ülkemize hayırlı olması temennisinde bulundu. Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Milletvekili Genel Seçimleri için oyunu kullandı. Hacılar Demokrasi Şehitleri İlkokulunda eşi Hacer Ekici ile birlikte 1009 numaralı sandıkta oy kullanan Başkan Ekici, seçimlerin tüm vatandaşlar ve ülke için hayırlı olması temennisinde bulundu. Oyunu kullandıktan sonra açıklamada bulunan Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, seçimlerin sakin ve huzurlu bir şekilde geçtiğini söyledi. Başkan Ekici, “Hacılarımızda 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Milletvekili Genel Seçimleri sabah 8.00 itibari ile başladı. Bizde Ak Parti Hacılar İlçe Başkanımız Ahmet Övüç ile beraber sandıkları gezdik, sandık müşahitlerimizi kontrol ettik. Allah’a şükür her hangi bir sıkıntı yok. İlçemizde sükûnet içerisinde seçimlerimiz devam ediyor. Yapılan seçimin ilçemize, ilimize, ülkemize hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyor, hayırlı olmasını diliyorum’’ ifadelerini kullandı.
Hacılar’da vatandaşlar, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Milletvekili Genel Seçimleri için sandık başına gitti.

 

                Hacılar’da vatandaşlar, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Milletvekili Genel Seçimleri için sandık başına gitti. Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, yapılan seçimin ülkemize hayırlı olması temennisinde bulundu.

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Milletvekili Genel Seçimleri için oyunu kullandı. Hacılar Demokrasi Şehitleri İlkokulunda eşi Hacer Ekici ile birlikte 1009 numaralı sandıkta oy kullanan Başkan Ekici, seçimlerin tüm vatandaşlar ve ülke için hayırlı olması temennisinde bulundu. Oyunu kullandıktan sonra açıklamada bulunan Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, seçimlerin sakin ve huzurlu bir şekilde geçtiğini söyledi.

Başkan Ekici, “Hacılarımızda 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Milletvekili Genel Seçimleri sabah 8.00 itibari ile başladı. Bizde Ak Parti Hacılar İlçe Başkanımız Ahmet Övüç ile beraber sandıkları gezdik, sandık müşahitlerimizi kontrol ettik. Allah’a şükür her hangi bir sıkıntı yok. İlçemizde sükûnet içerisinde seçimlerimiz devam ediyor. Yapılan seçimin ilçemize, ilimize, ülkemize hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyor, hayırlı olmasını diliyorum’’ ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.