BAŞKAN DOĞAN EKİCİ AYAĞINDAKİ RAHATSIZLIKTAN DOLAYI HASTANEYE KALDIRILDI

Sağlık 24.07.2018 - 13:25, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2590+ kez okundu.
 

BAŞKAN DOĞAN EKİCİ AYAĞINDAKİ RAHATSIZLIKTAN DOLAYI HASTANEYE KALDIRILDI

HACILAR HABER GAZETESİ OLARAK BAŞKAN DOĞAN EKİCİ’YE ACİL ŞİFALAR DİLERİZ
  Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici geçirdiği rahatsızlık sonucu Erciyes üniversitesinde tedavi görmekte. Hacılar Belediyesinden yapılan açıklamada. Belediye Başkanımız Sayın Doğan Ekici’nin ayağındaki bir rahatsızlıktan dolayı Erciyes Üniversitesi Nöroloji Servisinde tedavisine başlanılmıştır. Sayın Başkanımızın, herhangi bir olumsuz durumu söz konusu değildir. İlerleyen süreçte gelişmelerden haberdar edeceğiz. Hemşerilerimizin asılsız bilgileri dikkate almamaları önemle rica olunur. Şeklinde bir basın açıklaması yaparak başkan Ekici’nin sağlık durumunda ciddi bir sorunun olmadığın belirtildi. HACILAR HABER GAZETESİ OLARAK BAŞKAN DOĞAN EKİCİ’YE ACİL ŞİFALAR DİLERİZ
HACILAR HABER GAZETESİ OLARAK BAŞKAN DOĞAN EKİCİ’YE ACİL ŞİFALAR DİLERİZ

 

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici geçirdiği rahatsızlık sonucu Erciyes üniversitesinde tedavi görmekte. Hacılar Belediyesinden yapılan açıklamada. Belediye Başkanımız Sayın Doğan Ekici’nin ayağındaki bir rahatsızlıktan dolayı Erciyes Üniversitesi Nöroloji Servisinde tedavisine başlanılmıştır. Sayın Başkanımızın, herhangi bir olumsuz durumu söz konusu değildir. İlerleyen süreçte gelişmelerden haberdar edeceğiz.
Hemşerilerimizin asılsız bilgileri dikkate almamaları önemle rica olunur. Şeklinde bir basın açıklaması yaparak başkan Ekici’nin sağlık durumunda ciddi bir sorunun olmadığın belirtildi.

HACILAR HABER GAZETESİ OLARAK BAŞKAN DOĞAN EKİCİ’YE ACİL ŞİFALAR DİLERİZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.