BAŞIMIZ SAĞOLSUN

Gündem 22.12.2016 - 14:17, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 856+ kez okundu.
 

BAŞIMIZ SAĞOLSUN

Suriye’de başlatılan Fırat Kalkanı harekatından dün hepimizi derin üzüntüye boğan haberler geldi
Suriye’de başlatılan Fırat Kalkanı harekatından dün hepimizi derin üzüntüye boğan haberler geldi. TSK’nın yaptığı açıklamaya göre, DEAŞ’ın kontrolündeki El Bab’da yaşanan çatışmalarda 14 askerimiz şehit düşerken, 33 askerimiz de yaralanmıştır. Türkiye'nin güvenliğini sağlamak, sınırını korumak, vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak adına yürütülen Fırat Kalkanı Operasyonu zorlu şartlarda yürütülüyor. Buradaki hedef, terörist saldırılardan - girişimlerden aziz milletimizin korunmasıdır.  Millet olarak ciddiyet ve sağduyuyla ülkemizin birliğine – beraberliğine, milli seferberlik ruhu ile sahip çıkmak zorundayız. Kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, TSK'ya, milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı durumda olanlara da acil şifalar diliyorum. Bayrakları Bayrak Yapan üstündeki Kandır.Toprak, Eğer üstünde ölen Varsa Vatandır.                     Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Adına                    Tahir NURSAÇAN                 Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı
Suriye’de başlatılan Fırat Kalkanı harekatından dün hepimizi derin üzüntüye boğan haberler geldi

Suriye’de başlatılan Fırat Kalkanı harekatından dün hepimizi derin üzüntüye boğan haberler geldi. TSK’nın yaptığı açıklamaya göre, DEAŞ’ın kontrolündeki El Bab’da yaşanan çatışmalarda 14 askerimiz şehit düşerken, 33 askerimiz de yaralanmıştır.

Türkiye'nin güvenliğini sağlamak, sınırını korumak, vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak adına yürütülen Fırat Kalkanı Operasyonu zorlu şartlarda yürütülüyor. Buradaki hedef, terörist saldırılardan - girişimlerden aziz milletimizin korunmasıdır. 

Millet olarak ciddiyet ve sağduyuyla ülkemizin birliğine – beraberliğine, milli seferberlik ruhu ile sahip çıkmak zorundayız.

Kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, TSK'ya, milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı durumda olanlara da acil şifalar diliyorum.

Bayrakları Bayrak Yapan üstündeki Kandır.Toprak, Eğer üstünde ölen Varsa Vatandır.

 

                  Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Adına

                   Tahir NURSAÇAN
                Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.