BAKİ ERSOY TEKRAR MHP’DE

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.07.2022 - 16:38, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1970+ kez okundu.
 

BAKİ ERSOY TEKRAR MHP’DE

MHP Genel Merkezi tarafından 5 Nisan 2022 de
MHP Genel Merkezi tarafından 5 Nisan 2022 de  tarihinde kesin ihraç talebi ile disipline sevk edilen Milletvekili Baki Ersoy, yeniden MHP'ye dönüyor.   Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "5 Nisan 2022 günü kesin ihraç talebi ile MHP Disiplin Kuruluna sevk edildikten sonra partimizden istifa eden Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli tarafından tekrar partimize üye olmak üzere davet edilmiştir.Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'un partimize üyelik işlemlerinin yeniden başlatılması hususunda bizzat Sayın Genel Başkanımız tarafından talimat verilmiş ve kendisi partimize yeniden üyelik başvurusunda bulunmaya çağrılmıştır." ifadelerini kullandı.  
MHP Genel Merkezi tarafından 5 Nisan 2022 de

MHP Genel Merkezi tarafından 5 Nisan 2022 de  tarihinde kesin ihraç talebi ile disipline sevk edilen Milletvekili Baki Ersoy, yeniden MHP'ye dönüyor.

 

Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "5 Nisan 2022 günü kesin ihraç talebi ile MHP Disiplin Kuruluna sevk edildikten sonra partimizden istifa eden Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli tarafından tekrar partimize üye olmak üzere davet edilmiştir.Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'un partimize üyelik işlemlerinin yeniden başlatılması hususunda bizzat Sayın Genel Başkanımız tarafından talimat verilmiş ve kendisi partimize yeniden üyelik başvurusunda bulunmaya çağrılmıştır." ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.