BAKAN YILDIZ KOSB BAŞKANI TAHİR NURSAÇAN’IN DÜZENLEDİĞİ İFTARA KATILDI

Yaşam 04.07.2015 - 18:03, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2490+ kez okundu.
 

BAKAN YILDIZ KOSB BAŞKANI TAHİR NURSAÇAN’IN DÜZENLEDİĞİ İFTARA KATILDI

ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANI TANER YILDIZ, MHP'Yİ ELEŞTİREN CHP'YE YÜKLENDİ.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız,Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nin düzenlediği iftar programına katıldı.Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi yönetim kurulu tarafından sanayicilere, Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkalığı tarafından orta ve yükseköğrenim tahsili için 55 ülkeden kente getirilen misafir öğrencilere veeğitim-öğretime devam edilen Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi ( METEM) öğrencilerinin de katıldığı iftar programına katıldı. İftar sonrası konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı seçimlerinde geçersiz oy kullanan MHP’ye yüklenen CHP’yi eleştirerek, halkın tercihleriyle oluşan sonuca saygı göstermeleri gerektiğini vurguladı. Yıldız, “Hukuki bir düzen içerisinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin başkanını seçtik. Onun üzerine yorumlar yapılmaya başlandı. İlkeli duruşlar üzerine bir takım görüşler sergilendi. Bir partinin genel başkanına yalnızca kendi tercihlerinde olmadığı için olumsuz atıflarda bulundular. Sorum şu. Kendi beklentileri üzerinde desteklemek istedikleri yapı ilkeliyken, nasıl olur da iktidar partisinin başkanlık seçimiyle alakalı konular ilkesiz olarak nitelendirilebilir? Artık bunları geride bırakmamız lazım. Bunlar demokrasimizin ve halkımızın tercihleriyle beraber geldiği her sonuca saygı göstermeleri ile alakalıdır” dedi.Programa Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Ak PartiKayseri Milletvekilleri ve davetliler katıldı.
ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANI TANER YILDIZ, MHP'Yİ ELEŞTİREN CHP'YE YÜKLENDİ.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız,Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nin düzenlediği iftar programına katıldı.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi yönetim kurulu tarafından sanayicilere, Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkalığı tarafından orta ve yükseköğrenim tahsili için 55 ülkeden kente getirilen misafir öğrencilere veeğitim-öğretime devam edilen Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi ( METEM) öğrencilerinin de katıldığı iftar programına katıldı. İftar sonrası konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı seçimlerinde geçersiz oy kullanan MHP’ye yüklenen CHP’yi eleştirerek, halkın tercihleriyle oluşan sonuca saygı göstermeleri gerektiğini vurguladı. Yıldız, “Hukuki bir düzen içerisinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin başkanını seçtik. Onun üzerine yorumlar yapılmaya başlandı. İlkeli duruşlar üzerine bir takım görüşler sergilendi. Bir partinin genel başkanına yalnızca kendi tercihlerinde olmadığı için olumsuz atıflarda bulundular. Sorum şu. Kendi beklentileri üzerinde desteklemek istedikleri yapı ilkeliyken, nasıl olur da iktidar partisinin başkanlık seçimiyle alakalı konular ilkesiz olarak nitelendirilebilir? Artık bunları geride bırakmamız lazım. Bunlar demokrasimizin ve halkımızın tercihleriyle beraber geldiği her sonuca saygı göstermeleri ile alakalıdır” dedi.
Programa Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Ak PartiKayseri Milletvekilleri ve davetliler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.