ARSLAN, DÜNYADAKİ GELİŞMELERİ İYİ ANALİZ ETMELİYİZ

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.03.2018 - 10:53, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2465+ kez okundu.
 

ARSLAN, DÜNYADAKİ GELİŞMELERİ İYİ ANALİZ ETMELİYİZ

Hacılar Haber Gazetesi İpek Grup yönetim kurulu başkanı Saffet Arslan'ı
Hacılar Haber Gazetesi İpek Grup yönetim kurulu başkanı Saffet Arslan'ı ziyaret etti. Saffet Arslan gazetemize iş dünyası ve dünyadaki gelişmeleri takip etmenin önemi hakkında açıklamalarda bulundu. Arslan Türk milleti olarak, sanayicisinden, iş adamına, üniversitelerine kadar,  dünyada yaşananları iyi analiz etmeleriyiz. Dünyaya bakarken sadece belli bir pencereden bakmak hiç birimize bir şey kazandırmadığı gibi, birçok kazançlarımızı da kaybetmemize sebep olur.  Üç şeyi yaparsak,  ülke olarak yeni ufuklara ulaşmakta önemli yol kat ederiz.   Öncelikle dünyayı tanıyan ama kendi örf anane ve milli dengelerine sahip çıkan bir nesil  yetiştirmek. Bunun için üniversitelerimize büyük sorumluluklar düşmekte, yukarıdaki özelliklerde yetişen bir öğretim görevlisi gelecek nesillerinde aynı hassasiyetle yetiştirir. Buda ülkenin geleceğin sağlam temeller üzerine oturmasını sağlar. İkinci olarak ülkemizi geliştireceksek dünyada adımızdan söz ettireceksek hepimiz işimizi en iyi şekilde yapmalıyız. Ben mobilyayı kaliteli yapmalıyım, sizlerde gazeteciliğinizi en güzel şekilde hakkıyla yapmalısınız, işte o zaman bütün toplum bundan kazançlı çıkar  ve ülkemiz gelişir.  Bizler şunun da farkında olmalıyız.  Dünya artık çok küçük, nasıl dünyada meydana gelen olaylardan biz etkileniyorsak, ülkemizde meydana gelen olaylardan etkilenen ülkeler vardır. O yüzden iş adamları dünyayı iyi okumalı, ticaretten siyasete,  dünya gerçeklerine göre hareket etmeliyiz.   İnsanlar dünyaya açıldıkça, değişik yerlerden baktıkça her şeyi daha iyi anlamakta. Bir olaya Kayseri'den bakarsan farklı, İstanbul'dan bakarsan farklı düşünürsün, ama aynı olaya  dünyanın başka merkezlerinden baktığın zaman demek ki bu şekilde oluyormuş diyerek daha global düşünme fırsatımız olmakta. Şayet bu anlayışla düşünme ve dünyayı iyi okuma kabiliyetiniz varsa, daha büyük işlere imza atar ve daha başarılı olabilirsiniz. Dünyada bazı engelleri açmak görüldüğü kadar kolay değil, ama bu zor diyerek mücadeleden vaz geçmemeliyiz.   Bu mücadeleyi verirken de akıl ve mantık çerçevesinde hareket ederek özgüvenimizi yitirmeden, geçmişimizle bağlarımız sağlam tutarak ama geleceğe ve teknolojiye de yatırım yaparak daha güçlü bir geleceğe sahip oluruz dedi   Arslan, Hacılar bizlerin yetiştiğimiz ve her zaman insanlarıyla gurur duyacağımız bir ilçe .  Bizim memleketimiz, ilçeye yapılacak olan hizmetler başta eğitim olmak üzere her konuda elimizden gelen gayreti gösterdik.  Göstermeye de devam edeceğiz ilçemizde eğitimden sosyal projelere desteğimiz devam etmekte bu konuda ben ve diğer iş Adamlarımızda aynı şeyleri düşündüğünden eminim dedi.
Hacılar Haber Gazetesi İpek Grup yönetim kurulu başkanı Saffet Arslan'ı

Hacılar Haber Gazetesi İpek Grup yönetim kurulu başkanı Saffet Arslan'ı ziyaret etti. Saffet Arslan gazetemize iş dünyası ve dünyadaki gelişmeleri takip etmenin önemi hakkında açıklamalarda bulundu.
Arslan Türk milleti olarak, sanayicisinden, iş adamına, üniversitelerine kadar,  dünyada yaşananları iyi analiz etmeleriyiz. Dünyaya bakarken sadece belli bir pencereden bakmak hiç birimize bir şey kazandırmadığı gibi, birçok kazançlarımızı da kaybetmemize sebep olur.  Üç şeyi yaparsak,  ülke olarak yeni ufuklara ulaşmakta önemli yol kat ederiz. 
 Öncelikle dünyayı tanıyan ama kendi örf anane ve milli dengelerine sahip çıkan bir nesil  yetiştirmek. Bunun için üniversitelerimize büyük sorumluluklar düşmekte, yukarıdaki özelliklerde yetişen bir öğretim görevlisi gelecek nesillerinde aynı hassasiyetle yetiştirir. Buda ülkenin geleceğin sağlam temeller üzerine oturmasını sağlar. İkinci olarak ülkemizi geliştireceksek dünyada adımızdan söz ettireceksek hepimiz işimizi en iyi şekilde yapmalıyız. Ben mobilyayı kaliteli yapmalıyım, sizlerde gazeteciliğinizi en güzel şekilde hakkıyla yapmalısınız, işte o zaman bütün toplum bundan kazançlı çıkar  ve ülkemiz gelişir. 
Bizler şunun da farkında olmalıyız.  Dünya artık çok küçük, nasıl dünyada meydana gelen olaylardan biz etkileniyorsak, ülkemizde meydana gelen olaylardan etkilenen ülkeler vardır. O yüzden iş adamları dünyayı iyi okumalı, ticaretten siyasete,  dünya gerçeklerine göre hareket etmeliyiz.  
İnsanlar dünyaya açıldıkça, değişik yerlerden baktıkça her şeyi daha iyi anlamakta. Bir olaya Kayseri'den bakarsan farklı, İstanbul'dan bakarsan farklı düşünürsün, ama aynı olaya  dünyanın başka merkezlerinden baktığın zaman demek ki bu şekilde oluyormuş diyerek daha global düşünme fırsatımız olmakta. Şayet bu anlayışla düşünme ve dünyayı iyi okuma kabiliyetiniz varsa, daha büyük işlere imza atar ve daha başarılı olabilirsiniz. Dünyada bazı engelleri açmak görüldüğü kadar kolay değil, ama bu zor diyerek mücadeleden vaz geçmemeliyiz.  
Bu mücadeleyi verirken de akıl ve mantık çerçevesinde hareket ederek özgüvenimizi yitirmeden, geçmişimizle bağlarımız sağlam tutarak ama geleceğe ve teknolojiye de yatırım yaparak daha güçlü bir geleceğe sahip oluruz dedi  
Arslan, Hacılar bizlerin yetiştiğimiz ve her zaman insanlarıyla gurur duyacağımız bir ilçe .  Bizim memleketimiz, ilçeye yapılacak olan hizmetler başta eğitim olmak üzere her konuda elimizden gelen gayreti gösterdik.  Göstermeye de devam edeceğiz ilçemizde eğitimden sosyal projelere desteğimiz devam etmekte bu konuda ben ve diğer iş Adamlarımızda aynı şeyleri düşündüğünden eminim dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.