ANNE HURİYE BOYDAK SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

Gündem 08.10.2016 - 13:43, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 716+ kez okundu.
 

ANNE HURİYE BOYDAK SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

Kalp krizi geçiren ve hastanede tedavi altına alınan ve dün
 Kalp krizi geçiren ve hastanede tedavi altına alınan ve dün vefat eden Huriye Boydak’ın cenazesi Kayseri Camii Kebir’de kılınan cenaze namazının ardından Büyükşehir asri mezarlıkta bulunun aile mezarlığında toprağa verildi. Cenaze namazını İl Müftüsü Dr. Şahin Güven kıldırdı. Tutuklu bulunan Hacı, Memduh, Bekir, İlyas Boydak ve Murat Bozdağ güvenlik önlemleri altında cenaze namazının kılınacağı CAMİİ KEBİR’E getirildi. İkindi namazını müteakip Cami Kebir'de kılınan cenaze namazına, KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, tutuklu bulunan Hacı, Memduh, Bekir ve İlyas Boydak ile Boydak Holding eski Yönetim Kurulu Üyesi Murat Bozdağ, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, MHP Kayseri 25. Dönem  Milletvekili  Hasan Ali Kilci,21. Dönem Kayseri Milletvekili Hamdi Baktır,CHP Hacılar ilçe başkanı Derviş Kilci ve ilçe yöneticileri, MHP Hacılar ilçe başkanı Mustafa Baloğlu ve ilçe yöneticileri ,Bazi Hacılar  belediye meclis üyeleri, Hacılar’lı İş adamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kalp krizi geçiren ve hastanede tedavi altına alınan ve dün

 Kalp krizi geçiren ve hastanede tedavi altına alınan ve dün vefat eden Huriye Boydak’ın cenazesi Kayseri Camii Kebir’de kılınan cenaze namazının ardından Büyükşehir asri mezarlıkta bulunun aile mezarlığında toprağa verildi. Cenaze namazını İl Müftüsü Dr. Şahin Güven kıldırdı.

Tutuklu bulunan Hacı, Memduh, Bekir, İlyas Boydak ve Murat Bozdağ güvenlik önlemleri altında cenaze namazının kılınacağı CAMİİ KEBİR’E getirildi. İkindi namazını müteakip Cami Kebir'de kılınan cenaze namazına, KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, tutuklu bulunan Hacı, Memduh, Bekir ve İlyas Boydak ile Boydak Holding eski Yönetim Kurulu Üyesi Murat Bozdağ, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, MHP Kayseri 25. Dönem  Milletvekili  Hasan Ali Kilci,21. Dönem Kayseri Milletvekili Hamdi Baktır,CHP Hacılar ilçe başkanı Derviş Kilci ve ilçe yöneticileri, MHP Hacılar ilçe başkanı Mustafa Baloğlu ve ilçe yöneticileri ,Bazi Hacılar  belediye meclis üyeleri, Hacılar’lı İş adamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.