ALP DİSİPLİNİ KAYAK YARIŞLARI HACILAR KAPIDA YAPILDI

Spor 21.01.2016 - 14:54, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1795+ kez okundu.
 

ALP DİSİPLİNİ KAYAK YARIŞLARI HACILAR KAPIDA YAPILDI

Kurulu Başkanı Dr.Murat Cahid Cıngı ve Kayak Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi
  Türkiye Kayak Federasyonu Başkanlığı’nın 2016 sezonu resmi yarışma takviminde yer alan Alp Disiplini B grubu elemeleri Hacılar'da yapıldı. Erciyes Kayak Merkezi Hacılar Kapı mevkiinde 16-17 Ocak 2016 tarihlerinde düzenlenen yarışlara 17 ayrı İlden 210 sporcu katıldı. Hava muhalefetinden dolayı B grubu elemelerinin GS yarışmaları tamamlanamadığı, sadece SL yarışlarının yapıldığı müsabakalar iki gün sürdü. Kıyasıya mücadelelerin yaşandığı ve renkli görüntülere sahne olan Alp Disiplini B Grubu müsabakalarının ardından dereceye giren sporcular için ödül töreni düzenlendi. Törende dereceye giren genç kayakçılar ödüllerini Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, Kayseri Erciyes AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Murat Cahid Cıngı ve Kayak Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Yılmaz'ın elinden aldı.  
Kurulu Başkanı Dr.Murat Cahid Cıngı ve Kayak Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi

 

Türkiye Kayak Federasyonu Başkanlığı’nın 2016 sezonu resmi yarışma takviminde yer alan Alp Disiplini B grubu elemeleri Hacılar'da yapıldı.

Erciyes Kayak Merkezi Hacılar Kapı mevkiinde 16-17 Ocak 2016 tarihlerinde düzenlenen yarışlara 17 ayrı İlden 210 sporcu katıldı.

Hava muhalefetinden dolayı B grubu elemelerinin GS yarışmaları tamamlanamadığı, sadece SL yarışlarının yapıldığı müsabakalar iki gün sürdü.

Kıyasıya mücadelelerin yaşandığı ve renkli görüntülere sahne olan Alp Disiplini B Grubu müsabakalarının ardından dereceye giren sporcular için ödül töreni düzenlendi.

Törende dereceye giren genç kayakçılar ödüllerini Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, Kayseri Erciyes AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Murat Cahid Cıngı ve Kayak Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Yılmaz'ın elinden aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.