AKSARAY VALİ YARDIMCISI HACILAR KAYMAKAMLIĞINA ATANDI

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.08.2017 - 15:23, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 3138+ kez okundu.
 

AKSARAY VALİ YARDIMCISI HACILAR KAYMAKAMLIĞINA ATANDI

1969 yılında Mersin'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Mersin'de
Hacılar Kaymakamlığına atanan Haluk Sezen, 1969 yılında Mersin'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Mersin'de tamamladı. 1991 yılında İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü'nden mezun oldu.  1992 yılı Temmuz ayında Nevşehir Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Sırasıyla Adana Aladağ Kaymakamlığı, Gümüşhane Köse Kaymakamlığı, Kilis Polateli Kaymakamlığı, Ağrı Vali Yardımcılığı, Osmaniye Vali Yardımcılığı, Adana Vali Yardımcılığı ve Adana Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanlığı görevlerinde bulundu.  02.02.2015 tarihinden Bugüne  Aksaray Vali Yardımcılığı görevinde bulunan  Sezen, İÇİŞLERİ Bakanlığı "Mülki İdare Amirleri Yaz Kararnamesi" ile  Hacılar Kaymakamlığına atandı. Bir çocuk babasıdır.
1969 yılında Mersin'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Mersin'de

Hacılar Kaymakamlığına atanan Haluk Sezen, 1969 yılında Mersin'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Mersin'de tamamladı. 1991 yılında İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü'nden mezun oldu. 

1992 yılı Temmuz ayında Nevşehir Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Sırasıyla Adana Aladağ Kaymakamlığı, Gümüşhane Köse Kaymakamlığı, Kilis Polateli Kaymakamlığı, Ağrı Vali Yardımcılığı, Osmaniye Vali Yardımcılığı, Adana Vali Yardımcılığı ve Adana Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanlığı görevlerinde bulundu. 

02.02.2015 tarihinden Bugüne  Aksaray Vali Yardımcılığı görevinde bulunan  Sezen, İÇİŞLERİ Bakanlığı "Mülki İdare Amirleri Yaz Kararnamesi" ile  Hacılar Kaymakamlığına atandı. Bir çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.