AKP’Lİ VEKİL METİNER TURKUAZ SERAMİGİ ZİYARET ETTİ

Ekonomi 10.01.2016 - 22:18, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 3419+ kez okundu.
 

AKP’Lİ VEKİL METİNER TURKUAZ SERAMİGİ ZİYARET ETTİ

AKP İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, bir süre önce geldiği Kayseri’de Organize Sanayi Bölgesi’nde (KOSB) ziyaretler gerçekleştirdi ve bazı fabrikaları ziyaret etti.   Geçtiğimiz hafta Kayseri OSB'yi ziyaret eden AKP İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner,  OSB Başkanı Tahir Nursaçan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Bir süre görüşen Metiner’e ziyaret sonunda OSB yönetimince,  kök boya el dokuması halı hediye edildi. Metiner, daha sonra Hasçelik Fabrikası’nı ziyaret etti ve fabrikanın sahibi Halit Özkaya ile görüştü. Kayseri İncesu OSB'yi de ziyaret eden Metiner,  aynı zamanda Diriliş Ertuğrul dizisinin sponsorlarından olan Turkuaz Seramik Fabrikası'nı ziyaret etti. Metiner’e, ziyaretlerinde Abdurrahman Özkaya ve Kürşad Özkaya'ya da eşlik etti.

AKP İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, bir süre önce geldiği Kayseri’de Organize Sanayi Bölgesi’nde (KOSB) ziyaretler gerçekleştirdi ve bazı fabrikaları ziyaret etti.

 

Geçtiğimiz hafta Kayseri OSB'yi ziyaret eden AKP İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner,  OSB Başkanı Tahir Nursaçan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Bir süre görüşen Metiner’e ziyaret sonunda OSB yönetimince,  kök boya el dokuması halı hediye edildi.

Metiner, daha sonra Hasçelik Fabrikası’nı ziyaret etti ve fabrikanın sahibi Halit Özkaya ile görüştü.

Kayseri İncesu OSB'yi de ziyaret eden Metiner,  aynı zamanda Diriliş Ertuğrul dizisinin sponsorlarından olan Turkuaz Seramik Fabrikası'nı ziyaret etti. Metiner’e, ziyaretlerinde Abdurrahman Özkaya ve Kürşad Özkaya'ya da eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.