AK PARTİDEN HACILAR BELEDİYE MECLİSİ İÇİN 18 BAŞVURU GERÇEKLEŞTİ

Siyaset 12.12.2018 - 15:38, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1075+ kez okundu.
 

AK PARTİDEN HACILAR BELEDİYE MECLİSİ İÇİN 18 BAŞVURU GERÇEKLEŞTİ

Mahmut Kartal ,Recep Aykut ,
   AK Partide belediye meclisine aday adayı başvuruları sona erdi. Hacılar belediye meclisi için 18 başvuru oldu. Hacılardan Belediye başkan aday adaylığı için önceki dönemde belediye meclisinde görev yapan ve halen belediye başkan vekilliği görevini yürüten Bilal Özdoğan belediye başkan adaylığı için başvuruda bulunurken, Mahmut Kartal ,Recep Aykut ,Hanife Fitil yeniden başvuruda bulunmadılar. Adaylık için toplamda 18 başvuru olurken genç isimlerin çoğunlukta olması dikkat çekti. Başvuruda bulunan aday adayları şunlar. AHMET BOSTANCI, YUSUF ÖZKAYA, YAŞAR NURSAÇAN,YUSUF HAKAN ÖZDEMİR,FAZİLET KAHRAMAN, ÖMER PINAR,MUSTAFA GÜRBÜZ,,SONGÜL GÖKÇEK,DERVİŞ GÜNEŞ,MURAT ALAGAŞ,HACI OSMAN ÖVÜÇ,YASİN MUTLU,ELİF PINAR,EMRE BAKTIR,GÖKAN AYVAZ,NURETTİN KARAMAVUŞ,BEKİR TUĞRUL,NURDAN ŞAHİNKAYA
Mahmut Kartal ,Recep Aykut ,

 

 AK Partide belediye meclisine aday adayı başvuruları sona erdi. Hacılar belediye meclisi için 18 başvuru oldu. Hacılardan Belediye başkan aday adaylığı için önceki dönemde belediye meclisinde görev yapan ve halen belediye başkan vekilliği görevini yürüten Bilal Özdoğan belediye başkan adaylığı için başvuruda bulunurken, Mahmut Kartal ,Recep Aykut ,Hanife Fitil yeniden başvuruda bulunmadılar. Adaylık için toplamda 18 başvuru olurken genç isimlerin çoğunlukta olması dikkat çekti. Başvuruda bulunan aday adayları şunlar.

AHMET BOSTANCI, YUSUF ÖZKAYA, YAŞAR NURSAÇAN,YUSUF HAKAN ÖZDEMİR,FAZİLET KAHRAMAN, ÖMER PINAR,MUSTAFA GÜRBÜZ,,SONGÜL GÖKÇEK,DERVİŞ GÜNEŞ,MURAT ALAGAŞ,HACI OSMAN ÖVÜÇ,YASİN MUTLU,ELİF PINAR,EMRE BAKTIR,GÖKAN AYVAZ,NURETTİN KARAMAVUŞ,BEKİR TUĞRUL,NURDAN ŞAHİNKAYA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.