AK PARTİ’DEN HACILAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ADAY ADAYLIĞINA 2 BAŞVURU DAHA

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.11.2018 - 17:47, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1206+ kez okundu.
 

AK PARTİ’DEN HACILAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ADAY ADAYLIĞINA 2 BAŞVURU DAHA

5 Kasım 2018 Pazartesi günü başlaya belediye başkanlığı aday adaylığı başvuruları,
AK PARTİ’DEN HACILAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ADAY ADAYLIĞINA 2 BAŞVURU DAHA  5 Kasım 2018 Pazartesi günü başlaya belediye başkanlığı aday adaylığı başvuruları, 12 Kasım 2018 Pazartesi günü son bulacak olan başvuru süresi  16  Kasım 2018 Cuma günü saat 17:00’ye kadar uzatıldı.  Hacılar belediye başkan aday aylığı için önceki günlerde, Hacılar belediye başkan vekili Bilal Özdoğan başvuruda bulunmuştu. 12 kasım 2018 pazartesi günü, eğitimci Osman Tekin ve  Ak parti önceki dönem ilçe başkanı Hüdai Barut’ta aday adaylığı için başvuruda bulundu . Sürenin uzatılmasıyla Ak partiden Hacılar belediye başkanlığı için  yapılacak başvuruların en az yedi kişiye ulaşması beklenmekte .       HÜDAİ BARUT KİMDİR ? 1965 yılında Hacılarda doğdum ilk ve orta tahsilimi Hacılarda Liseyi Kayseri Lisesinde Okudum.1987 yılında   Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden  mezun oldum.Askerlik görevimi Asteğmen  rütbesi ile Mut Askerlik Şube Başkanı olarak yaptım.1990 yılından beri serbest avukatlık yapıyorum. Bu güne kadar Hacılarda sosyal amaçlı dernek ve vakıfta görev aldım.Kayseri Barosunda 4 yıl yönetim kurulu üyeliği ve denetim kurulu üyeliklerinde bulundum. Anavatan Partisi ve Ak Parti’de meclis üyeliği yaptım.2011-2017 tarihleri arasında Ak Parti Hacılar İlçe Başkanı olarak çalıştım.Evli ve 2 çocuk babasıyım. OSMAN TEKİN KİMDİR ? 1955 yılında Hacılarda doğdum.İlkokul ve ortaokulu Hacılar'da,liseyi Kırşehir Öğretmen Okulunda okudum.Yüksek öğrenimimi Konya Selçuk Eğitim Enstitüsünde tamamladım.Bingöl,Kırşehir,Hacılar ve Kayseri'de öğretmenlik ve idarecilik yaptım.1983 yılında Fatihler ve Fetihler isimli kitabım yayınlandı.1999 yılı seçimlerinde Fazilet Partisinden Hacılar Belediye Başkanlığı ile ilgili aday olup seçimlere katıldım. 2002 yılında Yeşilay Derneğinde yönetici olarak görev yaptım.İnşaat sektöründe 5 adet kooperatif kurup yönettim.Ermosan Limited Şirketi Mobilya Fabrikasının ortağıyım.Evli ve 4 çocuk babasıyım.  
5 Kasım 2018 Pazartesi günü başlaya belediye başkanlığı aday adaylığı başvuruları,

AK PARTİ’DEN HACILAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ADAY ADAYLIĞINA 2 BAŞVURU DAHA

 5 Kasım 2018 Pazartesi günü başlaya belediye başkanlığı aday adaylığı başvuruları, 12 Kasım 2018 Pazartesi günü son bulacak olan başvuru süresi  16  Kasım 2018 Cuma günü saat 17:00’ye kadar uzatıldı.  Hacılar belediye başkan aday aylığı için önceki günlerde, Hacılar belediye başkan vekili Bilal Özdoğan başvuruda bulunmuştu. 12 kasım 2018 pazartesi günü, eğitimci Osman Tekin ve  Ak parti önceki dönem ilçe başkanı Hüdai Barut’ta aday adaylığı için başvuruda bulundu . Sürenin uzatılmasıyla Ak partiden Hacılar belediye başkanlığı için  yapılacak başvuruların en az yedi kişiye ulaşması beklenmekte .

 

    HÜDAİ BARUT KİMDİR ?

1965 yılında Hacılarda doğdum ilk ve orta tahsilimi Hacılarda Liseyi Kayseri Lisesinde Okudum.1987 yılında   Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden  mezun oldum.Askerlik görevimi Asteğmen  rütbesi ile Mut Askerlik Şube Başkanı olarak yaptım.1990 yılından beri serbest avukatlık yapıyorum. Bu güne kadar Hacılarda sosyal amaçlı dernek ve vakıfta görev aldım.Kayseri Barosunda 4 yıl yönetim kurulu üyeliği ve denetim kurulu üyeliklerinde bulundum. Anavatan Partisi ve Ak Parti’de meclis üyeliği yaptım.2011-2017 tarihleri arasında Ak Parti Hacılar İlçe Başkanı olarak çalıştım.Evli ve 2 çocuk babasıyım.

OSMAN TEKİN KİMDİR ?

1955 yılında Hacılarda doğdum.İlkokul ve ortaokulu Hacılar'da,liseyi Kırşehir Öğretmen Okulunda okudum.Yüksek öğrenimimi Konya Selçuk Eğitim Enstitüsünde tamamladım.Bingöl,Kırşehir,Hacılar ve Kayseri'de öğretmenlik ve idarecilik yaptım.1983 yılında Fatihler ve Fetihler isimli kitabım yayınlandı.1999 yılı seçimlerinde Fazilet Partisinden Hacılar Belediye Başkanlığı ile ilgili aday olup seçimlere katıldım. 2002 yılında Yeşilay Derneğinde yönetici olarak görev yaptım.İnşaat sektöründe 5 adet kooperatif kurup yönettim.Ermosan Limited Şirketi Mobilya Fabrikasının ortağıyım.Evli ve 4 çocuk babasıyım.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.