AHMET KİLCİ TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ

Asayiş 18.09.2017 - 09:31, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2271+ kez okundu.
 

AHMET KİLCİ TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ

Hasan Ali Kilci’nin yeğeni, Kilciler Grup A.Ş. Ortaklarından Mehmet Kilci nin oğlu
AHMET KİLCİ TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ KİLCİ AİLESİNİN ACI GÜNÜ Milliyetçi Hareket Partisi 25. Dönem Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci’nin yeğeni, Kilciler Grup A.Ş. Ortaklarından Mehmet Kilci nin oğlu Ahmet Kilci Trafik kazası sonucu vefat etti.  Ahmet Kilci, otomobiliyle Sarıoğlan ilçesinden Kayseri istikametine seyrettiği sırada Gömeç yakınlarında aracının lastiği patlayınca durup ne olduğunu anlamaya çalıştığı sırada arkadan gelen bir araç Ahmet Kilci'ye çarptıktan sonra kayıplara karıştı. Emniyet yetkilileri olayın failini bulmak için çalışma başlattı.         HABER . KAYSERİ OLAY  
Hasan Ali Kilci’nin yeğeni, Kilciler Grup A.Ş. Ortaklarından Mehmet Kilci nin oğlu

AHMET KİLCİ TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ

KİLCİ AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Milliyetçi Hareket Partisi 25. Dönem Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci’nin yeğeni, Kilciler Grup A.Ş. Ortaklarından Mehmet Kilci nin oğlu Ahmet Kilci Trafik kazası sonucu vefat etti.  Ahmet Kilci, otomobiliyle Sarıoğlan ilçesinden Kayseri istikametine seyrettiği sırada Gömeç yakınlarında aracının lastiği patlayınca durup ne olduğunu anlamaya çalıştığı sırada arkadan gelen bir araç Ahmet Kilci'ye çarptıktan sonra kayıplara karıştı. Emniyet yetkilileri olayın failini bulmak için çalışma başlattı.

        HABER . KAYSERİ OLAY

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.