ULUSLARARASI ÇOCUK DÜNYASI GÖSTERİSİ HACILAR'DA

Kültür 27.02.2015 - 12:56, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1479+ kez okundu.
 

ULUSLARARASI ÇOCUK DÜNYASI GÖSTERİSİ HACILAR'DA

Kayseri'de ilk defa gösterime giren ve birbirinden değişik karakterlerin yer aldığı Uluslararası Çocuk Dünyası
Kayseri'de ilk defa gösterime giren ve birbirinden değişik karakterlerin yer aldığı Uluslararası Çocuk Dünyası Gösterisi, gencinden yaşlısına kadar büyük bir ilgiyle izlendi.Hacılar Kültür Merkezinde düzenlenen gösteriye Hacılar Kaymakamı Yasin Tikdağ, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Özdoğan, Belediye Meclis üyeleri, vatandaşlar ve çocuklar katıldı.Hacılar Belediyesi tarafından ücretsiz olarak gerçekleştirilen programa gösterilen yoğun ilgiden dolayı vatandaşlar gösteriyi ayakta izledi.Gösteri öncesi kısa bir selamlama konuşması yapan Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, kültürel faaliyetlerin bundan sonra da tüm hızıyla devam edeceğini söyledi. Başkan Ekici, 14-15 Mart tarihleri arasında da Erciyes Hacılar Kapı'da 1. Hacılar Kar Festivali düzenleyeceklerini belirtti.Başkan Ekici'nin konuşmasının ardından birbirinden ilginç karakterlerin yer aldığı gösteri ilgiyle izlendi. Robot gösterisi, palyaço, Kovboy, Akardion, Yılan Show, Ateş Show ve Sihirbaz gösterilerinin yer aldığı gecede çocuklar kadar ailelerde hoşça vakit geçirdi.
Kayseri'de ilk defa gösterime giren ve birbirinden değişik karakterlerin yer aldığı Uluslararası Çocuk Dünyası

Kayseri'de ilk defa gösterime giren ve birbirinden değişik karakterlerin yer aldığı Uluslararası Çocuk Dünyası Gösterisi, gencinden yaşlısına kadar büyük bir ilgiyle izlendi.
Hacılar Kültür Merkezinde düzenlenen gösteriye Hacılar Kaymakamı Yasin Tikdağ, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Özdoğan, Belediye Meclis üyeleri, vatandaşlar ve çocuklar katıldı.
Hacılar Belediyesi tarafından ücretsiz olarak gerçekleştirilen programa gösterilen yoğun ilgiden dolayı vatandaşlar gösteriyi ayakta izledi.
Gösteri öncesi kısa bir selamlama konuşması yapan Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, kültürel faaliyetlerin bundan sonra da tüm hızıyla devam edeceğini söyledi. Başkan Ekici, 14-15 Mart tarihleri arasında da Erciyes Hacılar Kapı'da 1. Hacılar Kar Festivali düzenleyeceklerini belirtti.
Başkan Ekici'nin konuşmasının ardından birbirinden ilginç karakterlerin yer aldığı gösteri ilgiyle izlendi. 
Robot gösterisi, palyaço, Kovboy, Akardion, Yılan Show, Ateş Show ve Sihirbaz gösterilerinin yer aldığı gecede çocuklar kadar ailelerde hoşça vakit geçirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.