HTT SAHNESİNİ ÇANAKKALE İLE AÇTI

Sanat 19.03.2015 - 20:32, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1588+ kez okundu.
 

HTT SAHNESİNİ ÇANAKKALE İLE AÇTI

Çanakkale Zaferi’nin 100. yıldönümü dolayısıyla Hacılar Belediyesi Tiyatro Topluluğu (HTT) tarafından ilk defa sahnelenen
  Çanakkale Zaferi’nin 100. yıldönümü dolayısıyla Hacılar Belediyesi Tiyatro Topluluğu (HTT) tarafından ilk defa sahnelenen 'Uzaklardaki Hasret Çanakkale' isimli oyun ilgiyle izlendi.  Programı Hacılar Kaymakamı Yasin Tikdağ ve Hacılar Belediye Başkan yardımcısı Bilal Özdoğan ve çok sayıda vatandaşta izledi. Çanakkale Zaferi'nin 100. yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması, kuranı kerim tilaveti, müzik dinletisi ve şiirlerin okunması ile devam etti.  Daha sonra senaryosunu Ahmet Sıvacı, yönetmenliğini Sami Ekici’nin yaptığı ve Hacılarlı gençler tarafından sahnelenen 'Uzaklardaki Hasret Çanakkale' isimli tiyatro oyunu sahnelendi. Oyunda Çanakkale’de savaşan Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğindeki kahraman Türk askerleri, subayları ve düşman kuvvetleri, bunun yanı sıra Anzak askerleri ve savaş sırasında yaşanan olaylar canlandırıldı. İki perde halinde sahnelenen tiyatro oyunu izleyiciler tarafından tam not aldı.  Programın sonunda Hacılar Kaymakamı Yasin Tikdağ HTT ekibine teşekkür etti.  
Çanakkale Zaferi’nin 100. yıldönümü dolayısıyla Hacılar Belediyesi Tiyatro Topluluğu (HTT) tarafından ilk defa sahnelenen

 

Çanakkale Zaferi’nin 100. yıldönümü dolayısıyla Hacılar Belediyesi Tiyatro Topluluğu (HTT) tarafından ilk defa sahnelenen 'Uzaklardaki Hasret Çanakkale' isimli oyun ilgiyle izlendi. 
Programı Hacılar Kaymakamı Yasin Tikdağ ve Hacılar Belediye Başkan yardımcısı Bilal Özdoğan ve çok sayıda vatandaşta izledi.
Çanakkale Zaferi'nin 100. yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması, kuranı kerim tilaveti, müzik dinletisi ve şiirlerin okunması ile devam etti. 
Daha sonra senaryosunu Ahmet Sıvacı, yönetmenliğini Sami Ekici’nin yaptığı ve Hacılarlı gençler tarafından sahnelenen 'Uzaklardaki Hasret Çanakkale' isimli tiyatro oyunu sahnelendi. Oyunda Çanakkale’de savaşan Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğindeki kahraman Türk askerleri, subayları ve düşman kuvvetleri, bunun yanı sıra Anzak askerleri ve savaş sırasında yaşanan olaylar canlandırıldı. İki perde halinde sahnelenen tiyatro oyunu izleyiciler tarafından tam not aldı. 
Programın sonunda Hacılar Kaymakamı Yasin Tikdağ

HTT ekibine teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.