HACILAR BELEDİYE MECLİSİ HAZİRAN AYI TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.06.2015 - 19:50, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2963+ kez okundu.
 

HACILAR BELEDİYE MECLİSİ HAZİRAN AYI TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Hacılar Belediye Meclisi 5393 sayılı belediye kanununun 20. maddesine istinaden haziran ayı
Hacılar Belediye Meclisi 5393 sayılı belediye kanununun 20. maddesine istinaden haziran ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda Hacılar hülasa ve arazi kayıt kitaplarının telif hakkının alınmasına karar verildi. Hacılar Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen Haziran ayı meclis toplantısına Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici başkanlık etti. Toplantıda 4 madde görüşülerek karara bağlandı.Gündemin birinci maddesinde yer alan Büyükşehir nazım imar planı görüşülerek İmar Komisyonuna havalesi oybirliği ile kabul edildi.Gündemin ikinci maddesinde ise 5393 sayılı Belediye Kanunun 18. Maddesinin (e) Bendine istinaden Belediye Encümenine Yetki verilmesi görüşülerek başkana yetki verilmesi oybirliği ile kabul edildi. Hacılar Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısının üçüncü maddesinde ise Hacılar hülasa ve arazi kayıt kitaplarının telif hakkının alınması hususunda Meclis Başkanına yetki verilmesi oybirliği ile kabul edildi. Gündemin son maddesinde ise imar komisyonuna havale edilen konuların 4 Haziran 2015 Perşembe Günü Saat 16.00’da ikinci birleşimde görüşülmesi oybirliği ile kabul edildi.Meclis toplantısının sonunda Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, alınan kararların Hacılar ve Kayseri için hayırlı olması temennisinde bulundu
Hacılar Belediye Meclisi 5393 sayılı belediye kanununun 20. maddesine istinaden haziran ayı

Hacılar Belediye Meclisi 5393 sayılı belediye kanununun 20. maddesine istinaden haziran ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda Hacılar hülasa ve arazi kayıt kitaplarının telif hakkının alınmasına karar verildi. 
Hacılar Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen Haziran ayı meclis toplantısına Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici başkanlık etti. Toplantıda 4 madde görüşülerek karara bağlandı.
Gündemin birinci maddesinde yer alan Büyükşehir nazım imar planı görüşülerek İmar Komisyonuna havalesi oybirliği ile kabul edildi.
Gündemin ikinci maddesinde ise 5393 sayılı Belediye Kanunun 18. Maddesinin (e) Bendine istinaden Belediye Encümenine Yetki verilmesi görüşülerek başkana yetki verilmesi oybirliği ile kabul edildi. 
Hacılar Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısının üçüncü maddesinde ise Hacılar hülasa ve arazi kayıt kitaplarının telif hakkının alınması hususunda Meclis Başkanına yetki verilmesi oybirliği ile kabul edildi. 
Gündemin son maddesinde ise imar komisyonuna havale edilen konuların 4 Haziran 2015 Perşembe Günü Saat 16.00’da ikinci birleşimde görüşülmesi oybirliği ile kabul edildi.
Meclis toplantısının sonunda Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, alınan kararların Hacılar ve Kayseri için hayırlı olması temennisinde bulundu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.