BAŞKAN EKİCİ, BELEDİYE PERSONELİ İLE BİRLİKTE İFTAR YAPTI

Yaşam 12.07.2015 - 01:21, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1530+ kez okundu.
 

BAŞKAN EKİCİ, BELEDİYE PERSONELİ İLE BİRLİKTE İFTAR YAPTI

Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenen iftar yemeğine Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Başkan Yardımcısı Bilal Özdoğan
Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, gerçekleştirilen iftar yemeğinde belediye personeli ile birlikte iftar açtı.Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenen iftar yemeğine Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Başkan Yardımcısı Bilal Özdoğan, Akparti İlçe Başkanı Hüdai Barut, Meclis Üyeleri, Daire Müdürleri ve belediye personeli katıldı.Belediye çalışanlarının yoğun ilgi gösterdiği iftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, tüm belediyepersonelinin bir ekip olduğunu ve bu ekibin verilen görevleri layıkıyla yerine getirmeye çalıştığını söyledi. Başkan Ekici yaptığı konuşma da, personele şöyle seslendi “Sizlerin özverili çalışması bizlere gurur veriyor, siz başarılı olunca biz de başarılı oluyoruz, bu şekilde ilçemize en iyi hizmeti vermiş oluyoruz. Geleneksel hale gelen iftar yemeğimize katıldığınız için sizlere teşekkür ediyorum bu vesile ile Ramazan Bayramınızı da tebrik ediyorum."
Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenen iftar yemeğine Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Başkan Yardımcısı Bilal Özdoğan

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, gerçekleştirilen iftar yemeğinde belediye personeli ile birlikte iftar açtı.
Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenen iftar yemeğine Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Başkan Yardımcısı Bilal Özdoğan, Akparti İlçe Başkanı Hüdai Barut, Meclis Üyeleri, Daire Müdürleri ve belediye personeli katıldı.
Belediye çalışanlarının yoğun ilgi gösterdiği iftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, tüm belediyepersonelinin bir ekip olduğunu ve bu ekibin verilen görevleri layıkıyla yerine getirmeye çalıştığını söyledi. 
Başkan Ekici yaptığı konuşma da, personele şöyle seslendi “Sizlerin özverili çalışması bizlere gurur veriyor, siz başarılı olunca biz de başarılı oluyoruz, bu şekilde ilçemize en iyi hizmeti vermiş oluyoruz. Geleneksel hale gelen iftar yemeğimize katıldığınız için sizlere teşekkür ediyorum bu vesile ile Ramazan Bayramınızı da tebrik ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.