2016-2017 HACILAR DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ BURS KAYITLARI BAŞLADI

Eğitim 23.08.2016 - 12:23, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2693+ kez okundu.
 

2016-2017 HACILAR DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ BURS KAYITLARI BAŞLADI

Hacılar sanayici ve iş adamları tarafından kurularak faaliyete geçirilen Hacılar dayanışma ve yardımlaşma
Hacılar sanayici ve iş adamları tarafından kurularak faaliyete geçirilen Hacılar dayanışma ve yardımlaşma derneğini eğitime verdiği destek artarak devam ediyor. Hacılarda faaliyet gösteren derneğin, kuruluş  amaçları içerisinde bulunan eğitime destek programı çerçevesinde 1200 öğrenciye eğitim bursu verilmektedir. Derneği, bu yılda burs başvuruları başladı. Burs başvurusu yapacak öğrencilerin Hacılar Dayanışma ve Yardımlaşma derneğine giderek Başvuru forumu ve gerekli belgeleri alabilirler. SON BAŞVURU TARİHİ :31 AĞUSTOS 2016 dır. Bursları devem eden öğrencilerin ise 14 EKİM 2016 Tarihine kadar Dernek binasına 2016-2017 dönemi öğrenci belgelerini getirerek burslarını yenilemeleri gerekmektedir Burs sonuçlarını Kasım ayı içerisinde açıklanacaktır. Burs sonuçlarını Her sene olduğu gibi www.hacilarhabergazetesi.com İnternet sitemizden öğrene bilirsiniz   2017 HACILAR DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ ADRESİ: Yeni Mah. Sanayi cad. (Hacılar Emniyet Müdürlüğü yanı)
Hacılar sanayici ve iş adamları tarafından kurularak faaliyete geçirilen Hacılar dayanışma ve yardımlaşma

Hacılar sanayici ve iş adamları tarafından kurularak faaliyete geçirilen Hacılar dayanışma ve yardımlaşma derneğini eğitime verdiği destek artarak devam ediyor.

Hacılarda faaliyet gösteren derneğin, kuruluş  amaçları içerisinde bulunan eğitime destek programı çerçevesinde 1200 öğrenciye eğitim bursu verilmektedir. Derneği, bu yılda burs başvuruları başladı. Burs başvurusu yapacak öğrencilerin Hacılar Dayanışma ve Yardımlaşma derneğine giderek Başvuru forumu ve gerekli belgeleri alabilirler.

SON BAŞVURU TARİHİ :31 AĞUSTOS 2016 dır.

Bursları devem eden öğrencilerin ise 14 EKİM 2016 Tarihine kadar Dernek binasına 2016-2017 dönemi öğrenci belgelerini getirerek burslarını yenilemeleri gerekmektedir

Burs sonuçlarını Kasım ayı içerisinde açıklanacaktır. Burs sonuçlarını Her sene olduğu gibi www.hacilarhabergazetesi.com İnternet sitemizden öğrene bilirsiniz

 

2017 HACILAR DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ ADRESİ: Yeni Mah. Sanayi cad. (Hacılar Emniyet Müdürlüğü yanı)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.